06 / 05 / 2024

Akçelik Grup Yapı Anonim Şirketi

Akçelik Grup Yapı Anonim Şirketi

Akçelik Grup Yapı Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt İnönü Mahallesi'nde, Mustafa Akçelik Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Özülke tarafından kuruldu.

Akn Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akn Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Yusuf Akın tarafından kuruldu.

İnceler Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnceler Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan İnce ve Fatih İnce ortqaklığında kuruldu.

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Derya Eser tarafından kuruldu.

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Işıldak tarafından kuruldu.

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıza Yanar tarafından kuruldu.

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kambur tarafından kuruldu.

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Merva Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merva Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Boztoprak tarafından kuruldu. 

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi açıldı!

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyyip Arkan ve Orhan Akkan ortaklığında kuruldu.

Akçelik Grup Yapı Anonim Şirketi Haberi

Akçelik Grup Yapı Anonim Şirketi

Akçelik Grup Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Mustafa Akçelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


Akçelik Grup Yapı Anonim Şirketi iş konusu;1. Şirket Kat karşılığı, hisse karşılığı veya Daire karşılığı inşaat yapmak, bu konuda arsa sahipleri ile sözleşmeler akt etmek ve yapılmış daireleri satmak 2. Şirket Seramik, fayans, çimento, kum, çakıl, demir, ahşap, boya, sıva, katkı ve tecrit maddesi sıhhi tesisat, çelik ve çelik hasır, düz ve Galvenizli sac, fittings malzemeleri ile İnşaat Sektöründe günün ve teknolojinin şartlarına göre ihtiyaç olan her türlü İnşaat malzemelerini ve her türlü yapı malzemelerini almak, satmak. 3. Plastik (PVC) hammaddeden oluşan kapı, pencere, panjur ve profilleri, kasaları, tüm sistemleri, elemanları, vinil dış cephe kaplaması, plastikten mutfak dolapları, pvc plaka,...