02 / 05 / 2024

Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezi giriş fiyatı

Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezi giriş fiyatı

Samsun'un Ladik İlçesindeki Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin 2014 ücret tarifesi II Genel Meclisi tarafından yeniden belirlendi. 2014 yılı için tek çıkış ücreti 5 TL, günlük çıkış ücreti 20 TL olarak belirlendi...

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Recep Akdağ: Şehir hastanelerini yeni bir finansman modeliyle yaptık!

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada  "Şehir hastaneleri yapımında yatırımcı firmalara hasta garantisi verildiğine ilişkin iddialar doğru değil. Yüklenici firma ile idare arasında böyle bir sözleşme yok." diye konuştu.

Akdağ Mimarlık Peyzaj Tekstil İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdağ Mimarlık Peyzaj Tekstil İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Azad Akdağ ve Cevdet Akdağ ve Mikail Akdağ tarafından kuruldu.

Nomadic International Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nomadic International Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Akdağ ve Nga Lai Lillian Chan tarafından kuruldu.

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Kayseri'ye Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Samsun Akdağ'daki tesisler yenilenecek!

Karadeniz'in en büyük metropol kenti Samsun'da Büyükşehir Belediyesi, Akdağ'daki tesisleri yenileyecek.

Remod İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Remod İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Taşımacılık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akdağ tarafından kuruldu. 

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tunç Kıral tarafından kuruldu. 

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için start verdi.

Türkiye'nin en büyük kayak tesisi Ayder'de inşa edilecek!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, "Bugün itibarıyla Ayder Kış Sporları Merkezi için gerekli süreçler tamamlandı. 3 Eylül'de ihaleye çıkmış olacağız" dedi.

Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezi giriş fiyatı Haberi

Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezi giriş fiyatı


İl Özel İdaresi şubal ayı üçüncü bileşimi Meclis Başkanı Mustafa Kaıakurt başkanlığında gerçekleştirildi. 

Toplantının ilk maddesi olan Ladik ilçesindeki Akdağ Kış Sporları ve Kayak Merkezinde bulunan ve işletmesi İl Özel İdaresi tarafından yapılan telesiyej tesisinin ücret tarifesi Plaıı ve Bütçe Komisyonu"nda görüşüldü ve bir rapor hazırlandı. Raporu okuyan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Yıldırım, ''İşletilmesi İl Özel İdaresi Ladik Akdağ Turizm Tesisleri İşletmesi tarafından yapılan tesisin alt ve üst istasyon lan arasındaki ulaşımı için kişi bazında tek çıkış ve günlük çıkış ücretlerinin tespiti yapılmıştır. Buna göre, 2014 yılı için tek çıkış ücreti 5 TL, günlük çıkış ücreti 20 TL, ayrıca yeni yapılan yürüyen halı içinde kişi bazında tek çıkış ücreti I TL, günlük çıkış ücretinin 10 TL olarak belirlenmesi...