19 / 05 / 2024

Akdağ Turizm Merkezine parkur mu yapılıyor

Akdağ Turizm Merkezine parkur mu yapılıyor

Alternatif ulaşımı sağlayacak yeni orman yolunun yapımına yakında başlanacak Yolun yapımı ile birlikte ise Alanya'ya dönüşü öngören Jeep Safari, Quad Safari ve Motokros parkur alanının turizme açılması planlanıyor

İstanbul'da bir daire fiyatına İspanya'da satılık köy

İspanya'da boşalan köy internet üzerinden satışa çıkarıldı. 44 hane ve çeşitli sosyal yapılardan oluşan köyün 4 taliplisi olduğu belirtilirken, köyün bir takım yatırımlarla turizm merkezine çevrilebileceği kaydedildi.

King City Grup Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King City Grup Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdulhakim Akdağ tarafından kuruldu.

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Hüseyin Akdaş tarafından kuruldu.

Sesta İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sesta İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semiha Akdağ tarafından kuruldu.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Doğubeyi Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğubeyi Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Akdağ tarafından kuruldu.

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mehmet Akdağ tarafından kuruldu.

Bursa'da milyar dolarlık projeye Dubaili yatırımcı ilgisi!

"Sıcaksu-Tabakhaneler Bölgesi"ni termal turizm merkezine dönüştürecek 1 milyar dolarlık projeyi yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dubaili firmayla görüşüyor...

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tunç Kıral tarafından kuruldu. 

Mf Teknik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mf Teknik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Ahmet Akdaş tarafından kuruldu. 

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Bursa Sıcaksu-Tabakhaneler bölgesi yatırıma açılıyor!

Bursa Sıcaksu - Tabakhaneler Bölgesi termal turizm merkezine dönüştürecek. 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Mudanya'daki taş mektep restore edilecek!

Bursa'nın Mudanya ilçesinin Trilye Mahallesi'nde atıl durumdaki asırlık taş mektebin restore edilerek kültür ve turizm merkezine dönüştürülmesi planlanıyor.

Akdağ Turizm Merkezine parkur mu yapılıyor Haberi

Akdağ Turizm Merkezine parkur mu yapılıyor


Alternatif ulaşımı sağlayacak yeni orman yolunun yapımına yakında başlanacak Yolun yapımı ile birlikte ise Alanya'ya dönüşü öngören Jeep Safari, Quad Safari ve Motokros parkur alanının turizme açılması planlanıyor. Alanya Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, Alanya'nın yüzde 61'inin ormanlarla kaplı olduğunu belirtti. Orman varlığı açısmdan çok şanlı olduğumuzu aktaran Yıkıcı, "Önceleri ormanlar daha çok odun hammaddesi kaynağı olarak görülmekteydi. Son yıllarda ise çeşitlenen toplum ihtiyaçlarına göre ormanların sosyal ekolojik fonksiyonları daha çok öne çıkmaya başladı. Orman Genel Müdürlüğümüz bu ihtiyaçlara cevap verecek fonksiyonel planlar yapıp doğal kaynaklarımızın başında gelen ormanlarımızı bu doğrultuda işletmektedir. Ormancılar artık doğal kaynak yöneticileridir. Ormanların trendi artan faydalarından biri de turizme sunduğu katkılardır" dedi. 

mesire yerleri Alanya Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 21 adet mesire yerini yılda yerli...