07 / 05 / 2024

Akdağlar plaza

Akdağlar plaza

Piyalepaşa ' da yatay ofis binası AkPlaza' nın inşaatını tamamlamak üzere olan Akdağlar, bu bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Akdağlar' dan Karaköy' e otel...

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

İş İstanbul 34 Plaza 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mehmet Akdağ tarafından kuruldu.

Özak GYO İş İstanbul Plaza değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

Akdağlar plaza Haberi

Akdağlar plaza

MADENCİLİK alanında 82 yıllık geçmişi olan Akdağlar, bir yandan inşaat sektöründeki yatırımlarına da devam ediyor. Piyalepaşa'da yatay ofis binası AkPlaza'nın inşaatını tamamlamak üzere olan Akdağlar, bu bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. 40 milyon dolarlık bir yatırım yapıldığını belirten Akdağlar İnşaat Genel Koordinatörü Ali Tokmakoğlu "AkPlaza'yı tamamlayacağız. 


Hem kat, hem de blokları kiralama bazında talepler alıyoruz. Öncelikli amacımız projeyi blok blok tek firmaya kiralamak. AkPlaza tasarımı ve çok özellikli bir proje olmasıyla şehir üniversitesi yapısına da uygun. Özellikle Piyalepaşa'da Hacı Hüsrev olarak bilinen noktasında çalışmalanmızıyürüteceğiz. 2015 yılında Karaköy'de butik bir otele başlamayı planlıyoruz"...