05 / 05 / 2024

akdağlar

akdağlar

Akdağlar, inşaat sektöründeki yatırımlarını da aynı hızla ve başarıyla sürdürüyor. Şu an Piyalepaşa’da yatay ofis binası AkPlaza’nın inşaatını tamamlamak üzere olan Akdağlar, bu bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mehmet Akdağ tarafından kuruldu.

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Presteel Prefabrike Yapıları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Akdağcık tarafından kuruldu.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

Trabzon Şinik OSB'nin ilk tesisi açıldı!

Sarp ve engebeli araziye sahip Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, dağ ve tepe iş makinesiyle tıraşlanarak oluşturulan alanda kurulan Şinik Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) ilk tesisi Yeni Akdağlar Gıda, törenle hizmete girdi.

Sarıyer Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi'nin toplantısı 17 Mart'ta!

Akdağlar Mad. San. ve Tic. A:Ş tarafından, İstanbul Sarıyer'de II (a) Grubu Maden Ocakları (Kalker, Kumtaşı) Ve Tesisleri, Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi projesinin işletilmesi için 17 Mart günü halk toplantısı düzenlenecek.

İmtek Yapı Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtek Yapı Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Demir tarafından 60 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi, Akdağlar İş Hanı'nda kuruldu.

Akdağmadeni Büyük Meydan Projesi hayata geçiyor!

Yozgat Akdağmadeni Belediyesi’nin Kent Meydanı projesi kapsamında istimlak çalışmaları sürüyor. 600 bin TL'ye istimlak edilen 3 katlı bina yıkılarak meydanda yeni düzenlemeler yapılacak. İşte ayrıntılar...

Akdağmadeni TOKİ Konutları kuraları çekildi!

Akdağmadeni TOKİ Konutları kuraları çekildi. Akdağmadeni Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan kura çekimine Kaymakamı Ahmet Yıldız, İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Akdağlar'dan Karaköy'e otel!

Piyalepaşa ' da yatay ofis binası AkPlaza' nın inşaatını tamamlamak üzere olan Akdağlar, bu bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Akdağlar' dan Karaköy' e otel...

Ali Tokmakoğlu: Akdağlar yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Akdağlar, inşaat sektöründeki yatırımlarını da aynı hızla ve başarıyla sürdürüyor. Şu an Piyalepaşa’da yatay ofis binası AkPlaza’nın inşaatını tamamlamak üzere olan Akdağlar, bu bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Akdağlar İnşaat, Piyalepaşa'da proje geliştirmeye devam edecek!

Madencilik alanında 82 yıllık bir geçmişi olan Akdağlar, inşaat sektöründe de çalışmalarına hız verdi. Ak Plaza’yı teslime hazırlanan grup, İstanbul Piyalepaşa’da dönüşümden yararlanarak proje üretmeye devam edecek...

akdağlar Haberi

akdağlar

AkPlaza için arsa hariç, 40 milyon dolarlık bir yatırım yapıldığını belirten Akdağlar İnşaat Genel Koordinatörü Ali Tokmakoğlu; “Çok kısa bir süre sonra AkPlaza’yı tamamlayacağız. Hem kat bazında, hem de tüm blokları kiralama bazında talepler alıyoruz. Öncelikli olarak amacımız projeyi blok blok tek bir firmaya kiralamak. AkPlaza tasarımı ve çok özellikli bir proje olmasıyla şehir üniversitesi yapısına da çok uygun. Bu nedenle sadece şirketlerden değil, üniversitelerden gelen talepleri de değerlendiriyoruz” dedi.  

İstanbul Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm projeleriyle de ilgilendiklerini ve dönüşümden yararlanarak proje üretmeye devam edeceklerini belirten Tokmakoğlu; “  Özellikle Piyalepaşa’da Hacı Hüsrev olarak bilinen noktasında çalışmalarımızı yürüteceğiz. 2015 yılında da Karaköy’de butik bir otel inşasına başlamayı planlıyoruz”...