03 / 05 / 2024

Akdağmadeni Kent Meydanı projesi son durum

Akdağmadeni Kent Meydanı projesi son durum

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Kent Meydanı projesinin istimlak çalışmalarının sonuncusunu da tamamladıklarını bildirdi. Daştan, 4 katlı binanın yıkılarak projeye dahil edilebilmesi için 402 bin TL istimlak bedeli ödendiğini söyledi.

Akdağmadeni Kent Meydanı istimlak çalışmaları tamamlandı!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Kent Meydanı projesinin istimlak çalışmalarının sonuncusunu da tamamladıklarını bildirdi. Daştan, 4 katlı binanın yıkılarak projeye dahil edilebilmesi için 402 bin TL istimlak bedeli ödendiğini söyledi.

Başiskele Kent Meydanı şekilleniyor!

Başiskele Kent Meydanı büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş Türkoğlu'na ikinci kent meydanı yapılacak!

Türkoğlu Belediyesi ilçede ikincisi yapılacak olan 'ikinci kent meydanı' proje çalışmalarına başladı. Türkoglu Belediyesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Çanakkale Kepez Kent Meydanı Tasarım yarışması başlıyor!

Kepez Belediyesi tarafından Kepez Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan dönüşüm çalışması için düzenlenen “Kepez Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi Yarışması”nın tanıtımı yapıldı.

Karamürsel Kent Meydanı çalışmaları hızlandı!

Karamürsel’de kent meydanı projesi devam ediyor. 5 bin metrekare arsa, 18 bin 355 metrekare toplam inşaat alanlı kent meydanı projesi tamamlandıktan sonra ilçe estetik bir görünüme kavuşacak.

Suluova Kent Meydanı için imzalar atıldı!

Suluova'ya yeni bir kimlik kazandıracak olan ve halkımızın yarım asırdır özlemle hayalini kurduğu Kent Meydanı ve Cami projesi için Şeker Fabrikası yemekhanesinde düzenlenen törenle Suluova Belediyesi ile Şeker Fabrikası arasında protokol imzaları atıldı.

Aksaray Topakkaya'nın kent meydanı tamamlandı!

Aksaray’ın sürekli gelişen ve hızla büyüyen beldesi olan Topakkaya Beldesi’nde belediye tarafından yapımına başlanılan 12 bin metrekarelik Medeni Berk Kent Meydanı tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu.

İhsaniye Kent Meydanı projesi tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan İhsaniye Kent Meydanı Projesi, artık kendisini gösteriyor. İhsaniye’nin ünlü elması da, görsel anlamda meydanı süslüyor.

Ordu İkizce kent meydanına kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın hazırladığı “Kent Meydanları” projesi kapsamında İkizce ilçesine kent meydanı yapılıyor. İlçe halkı, proje kapsamında yapılacak meydan ile birlikte sosyal alanlara kavuşacak.

Alanya Kent Meydanı için yeni hizmet binası şart!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kent meydanını yapabilmek için öncelikle belediye binasını yıkmak zorundayız. Bunun için de yeni hizmet binasını bir an önce yapıp, oraya taşınmak istiyoruz" dedi.

Anta ve Freddy Bursa Kent Meydanı'nda mağaza açtı!

Dünyaca ünlü spor giyim markaları Anta ve Freddy, Neo Trend tarafından Türkiye'ye getirildi. İlk Anta ve Freddy mağazasıysa Bursa Kent Meydanı'nda açıldı.

Çamaş Kent Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Çamaş Kent Meydanı’nda da çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi, 1300 metrekarelik alan üzerine projelendirilen Çamaş Kent Meydanı’nda; yeşil alanlar, çocuk oyun alanı, pergola, oturma grupları yer alacak...

Başiskele Kent Meydanı ortaya çıkıyor!

aşiskele Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Başiskele Serdar Mahallesi’nde 10 dönümlük alan üzerinde yapılan kent meydanı ve belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kattan oluşacak.

Akdağmadeni Kent Meydanı projesi son durum Haberi

Akdağmadeni Kent Meydanı projesi son durum


Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden Kent Meydanı projesinin istimlak çalışmalarının sonuncusunu da tamamladıklarını bildirdi.

Başkan yaptığı açıklamada, özel bir marketin üzerinde bulunan 4 katlı binanın yıkılarak projeye dahil edilebilmesi için 402 bin TL istimlak bedeli ödendiğini söyledi.

Meydan projesi dahilinde bulunan istimlak çalışmalarına belediyenin öz kaynakları kullanılarak yaklaşık 5 milyon lira harcandığını ifade eden Daştan, "Akdağmadeni'nde en büyük projelerden biri olan Kent Meydanı projesinin son aşamasını da gerçekleştirmiş olduk. İstimlak bedelleri anlaşmaya varılan daire sahiplerinin hesaplarına yatırıldı. Yıkım çalışmalarımız mayıs ayından itibaren başlayacaktır. Yapılan çalışmalarımız sonrası Merkez Haseki Caminin etrafı tamamen açılmış olacak." dedi.

Başkan Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonunun bu proje sayesinde kent meydanının en gözde yerlerinden biri haline geleceğini belirterek şunları kaydetti:

"Yapılacak yıkım çalışmalarımızın...