29 / 04 / 2024

İhsaniye Kent Meydanı projesi tamamlanıyor!

İhsaniye Kent Meydanı projesi tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan İhsaniye Kent Meydanı Projesi, artık kendisini gösteriyor. İhsaniye’nin ünlü elması da, görsel anlamda meydanı süslüyor.



Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan İhsaniye Kent Meydanı Projesi, artık kendisini gösteriyor. İhsaniye’nin ünlü elması da, görsel anlamda meydanı süslüyor. Kent meydanının altında oluşturulan 50 araçlık otopark da, büyük kolaylık sağladı. Alana vatandaşların dinlenmesi için oturma bankları yerleştirildi. Bu arada, fıskiyeli havuz da görsel anlamda bölgeye ayrı bir  güzellik kattı. İhsaniye’nin kent meydanında bulunan elma görseli, özellikle akşamları farklı renklerde ışıklandırılarak çevreye ayrı bir görsel güzellik katıyor.


İHSANİYE MEYDANI KÖYLERİN ODAK NOKTASI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye meydanının bütün köylerin odak noktası olduğunu hatırlattı, “Vatandaşlar, buradan diğer köylere dağılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle ortak proje kapsamında yürüttüğümüz ve vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz İhsaniye Kent Meydanının altında otoparkımız mevcut, üstünde de gezinti alanları, istirahat alanları, süs havuzları, kamelyalar, umumi ihtiyaç giderme yerleri ve taksi durağı bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın uğrak yeri haline gelecek olan Kent Meydanı’nın tüm Gölcük’lülere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Özgür Kocaeli 



Geri Dön