21 / 07 / 2024

akdağmadeni marka kent

akdağmadeni marka kent

Yozgat Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği 25 bin 600 kişi nüfusluk Akdağmadeni ilçesinin marka bir kent olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti..

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Akdağmadeni orta gelir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

TOKİ Yozgat Akdağmadeni'nde başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan konutlar için başvuru süresi 28 Eylül'e kadar uzatıldı.

akdağmadeni marka kent Haberi

akdağmadeni marka kent

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, değişimde ve gelişimde öncü olup yüksek yaşam kalitesi sunmak için çalıştıklarını söyledi. İlçedeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Daştan, "Marka bir kent olma yolunda hızla ilerliyoruz" dedi. 


Daştan, 25 bin 600 kişinin yaşadığı Akdağmadeni hakkında bilgi verirken, "İlçemiz cennetten bir köşedir. Tarih boyunca farklı uygarlıklara ev sahipliği yapan Akdağmadeni'nin geçmişi; M.Ö. 2000'li yıllara kadar uzanır" diye konuştu. 


Alt yapı çalışmaları


İlçede belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri anlatan Daştan, şunları kaydetti: "Altyapı çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. 2004 yılına kadar 26 kilometre olan kanalizasyon hattı; 2004 ve 2012 yılları arasında belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar sonucu 84 kilometre kanalizasyon hattı yapılmış ve toplamda 110 kilometre uzunluğa ulaşmıştır. 


Su sorunu ortadan kalktı 2004 yılından önce ilçemiz içme suyu saniyede 37 litre...