06 / 05 / 2024

Akdağmadeni projeleri

Akdağmadeni projeleri

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılacak en önemli projelerden birisi olan ‘’ Atık Su Arıtma Tesisi’’ projesinde ilk adım atılarak tesisin yapılacağı bölge Akdağmadeni Belediyesi tarafından istimlak edildi...

Suphi Daştan: Tekke Mesire Alanı, Akdağmadeni'nin çehresini değiştirecek!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Tekke Mesire alanı projesinin Akdağmadeni ilçesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Daştan, "Belediyecilik anlamında ilçemiz halkı için güzel şeyler yapmaya ilklere imza atmaya devam ediyoruz" dedi

Akdağmadeni Belediyesi bu yıl 213 dönüm park inşa edecek!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Tekke Mesire alanı projesinin Akdağmadeni ilçesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Daştan "Bu projenin Belediyemize maliyeti 2 milyon 650 bin TL'dir" dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Akdağmadeni orta gelir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni'nde başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan konutlar için başvuru süresi 28 Eylül'e kadar uzatıldı.

Akdağmadeni'nde dere yatağı üzerindeki iş yerleri yıkılıyor!

Akdağmadeni Belediyesi tarafından dere yatağı üzerinde yer alan iş yerlerinin yıkımları başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni son başvuru tarihi!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni projesinde daire fiyatları 104 bin 75 TL ile 129 bin 148 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yozgat Akdağmadeni Oluközü'nde hayata geçirilen 124 konuttan stoklarda yer alan 57 konut açık satışa sunuluyor.

Akdağmadeni projeleri Haberi

Akdağmadeni projeleri


Akdağmadeni Belediyesi tarafından  ilçemize kazandırılacak en önemli projelerden birisi olan ‘’ Atık Su Arıtma Tesisi’’ projesinde ilk adım atılarak tesisin yapılacağı bölge  Akdağmadeni Belediyesi tarafından istimlak edildi.

Belediye Başkanı Sayın Suphi DAŞTAN yaptığı açıklamada şunları söyledi;

‘’Modern ve Model Kent Akdağmadeni ‘’ idealinden  hareketle gerçekleştirdiğimiz köklü ve büyük projelerimizi söz verdiğimiz gibi gerçekleştirmenin mutluluğunu ‘’Atık Su Arıtma Tesisi’’ projesinin ilk adımını atarak duyurmanın kıvancını yaşıyoruz.İçinde bulunduğumuz yüzyıl  güzel ilçemizin, evrensel ölçülerde çağdaş teknolojik yapılanmaya sahip bir Atık Su Arıtma Tesisine duyduğu ihtiyaç kaçınılmaz olarak önümüzdedir.Akdağmadeni Belediyesi bu ihtiyacı görmüş ve  projede ilk adımı atarak tesisin yapılması uygun görülen 28 dönümlük alanı Belediyemizin öz kaynaklarıyla 280 Bin TL ödeyerek istimlak  etmiştir. İstimlak yapılan alanın 23 dönümlük kısmının parası peşin olarak ödenmiş olup...