23 / 07 / 2024

Akdeniz Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Bülent Aymen mobilya ihracatı

Akdeniz Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Bülent Aymen mobilya ihracatı

Bülent Aymen hedeflerinin mobilyada kilogram başına 7 dolarlık ihracat olduğunu söyledi

AFAD duyurdu! Akdeniz açıklarında 4,2'lik deprem meydana geldi!

Akdeniz açıklarında akşam saatlerinde bir deprem meydana geldiği duyuruldu. Depremin büyüklüğü 4,2 olarak açıklandı.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Toprak Mahsülleri Ofisi'nden flaş buğday fiyatı açıklaması: Zam kaç lira olacak hesaplanıp açıklandı

Toprak Mahsülleri Ofisi kamuoyunda merakla beklenen buğday fiyatına zam açıklamasını yaptı. TMO, buğday fiyatlarının kaç lira olacağını belirlemeye devam edecek. Önümüzdeki günlerde gelmesi beklenen zamlı fiyatlar konusuna da böylelikle açıklık getirilmiş oldu.

Toprak Mahsülleri Ofisi'nden ayçiçek yağına dev indirim getirdi! 21 Mayıs'a özel fiyat listesi vatandaşı sevindirdi

Toprak Mahsülleri Ofisi ayçiçek yağlarında 21 Mayıs'a özel fiyatları açıkladı. Her evin ihtiyacı 5 litre ayçiçek yağında güzel bir indirim haberi geldi. Devlet ayçiçek yağından aldığı yüzde 36 gümrük vergisini yüzde 10'a çekmişti. İndirimli fiyatlar haberimizde..İşte detaylar...

Volkswagen’den şaşmam diyenler bu modele bayılacak! 27 Nisan 2022 Volkswagen Golf R güncel fiyat listesi

Alman otomobil devi Volkswagen, Golf R’yi Türkiye piyasasına çıkaracak. 2022 Volkswagen Golf R’nin Türkiye’deki satış fiyatı da belli oldu. İşte 2022 Volkswagen Golf R ile ilgili tüm detaylar…

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Hurdem İnşaat Metal Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Katal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Ceylan tarafından kuruldu.

Akdeniz Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Bülent Aymen mobilya ihracatı Haberi

Akdeniz Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Bülent Aymen mobilya ihracatı

Akdeniz Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Bülent Aymen, bu yıl birincisini düzenlediklerini Mobilya Ar-Ge Proje pazarına 233 başvuru olduğunu belirtti. Aymen şuan Türkiye'nin mobilya başına 3.7 dolarlık ihracat yaptığını ve hedeflerinin bunu 7 dolara çıkarmak olduğunu sözlerine...