12 / 05 / 2024

Akdeniz Belediyesinin 2016 yılı bütçesi ne kadar

Akdeniz Belediyesinin 2016 yılı bütçesi ne kadar

Akdeniz Belediye Meclisi, Gündemindeki konuları ve komisyonlardan gelen raporları görüşmek üzere Ekim ayı ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Akdeniz Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 111 milyon lira olarak belirlendi.

Akdeniz Belediye Meclisi'nin Ekim gündeminde yine imar var!

Akdeniz Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Çeşitli plan tadilatı tekliflerinin karara bağlandığı meclis toplantısında, Akdeniz Belediyesinin 2017 Mali Yılı bütçesi ve 2017 Mali Yılı Performans Programı ilgili komisyonlara havale edildi.

İskenderun Nihal Atakaş Cami inşaatında son durum!

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediyesinin 2016 yılı projeleri kapsamında yer alan Sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatını inceledi.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

EXPO 2016 Antalya için cami inşa edilecek mi?

Antalya Dayanışma Platformu, Akdeniz Dayanışma ile Platformu Antalya Gençlik ve Dayanışma Platformu ortak bir basın açıklaması yaparak, EXPO 2016 Antalya alanında cami inşa edilmesi talebinde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir'in 2016 bütçesinde aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılının son toplantısını Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda Büyükşehir ve 12 ilçe belediyesinin 2016 yılı bütçeleri kabul edildi.

Karadeniz-Akdeniz Yolu yıl sonunda açılacak!

Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabının, yıl sonu itibarıyla açılacağı belirtildi. Proje'nin ikinci etabının 2016, üçüncü ve son etabının ise 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 Bütçesi 750 milyon TL!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı üçüncü oturumu Ahmet Edip Uğur başkanlığında gerçekleştirildi. Kasım ayının üçüncü toplantısında 20 ilçe belediyesinin 2016 yılı mali bütçesi görüşüldü

Düzce Belediyesi 2016 bütçesi meclise geliyor!

Düzce Belediyesinin 2016 yılı bütçesi ve performans programı Belediye Meclisinin Kasım ayı toplantılarına getiriliyor. Bütçe ve Performans programı Meclisin Kasım ayı toplantılarında karara bağlanacak.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi belirlendi!

Mersin’in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 111 milyon lira olarak belirlendi.Akdeniz Belediye Meclisi, Gündemindeki konuları ve komisyonlardan gelen raporları görüşmek üzere Ekim ayı ikinci birleşimini gerçekleştirdi.

Akdeniz Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 111 milyon TL!

Akdeniz Belediye Meclisi, Gündemindeki konuları ve komisyonlardan gelen raporları görüşmek üzere Ekim ayı ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Akdeniz Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 111 milyon lira olarak belirlendi.

Demirkapı Tüneli'nin inşaatı 2016 yılının sonunda bitecek!

Konya'yı Antalya'ya bağlayacak Demirkapı Tüneli'nde çalışmalar hızla sürüyor. Tünel 2016 yılı sonunda trafiğe açıldığında 4 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçiş sağlayacak.

Medi-Tour 2016 Mersin'de yapılacak!

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) Lojistik Komisyonu Başkanlığını yürüten Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, Medi-Tour 2016 organizasyonunun Mersin'de yapılacağını söyledi.

Merter Nef 13'te daire teslimleri 2016 Haziran'da!

Timur Gayrimenkul taralından Merter'de yükselen Merter Nef 13 Residence' da daire fiyatları 260 bin liradan başlıyor. Merter Nef 13' te daire teslimleri 2016 Haziran'da yapılacak...

Akdeniz Belediyesinin 2016 yılı bütçesi ne kadar Haberi

Akdeniz Belediyesinin 2016 yılı bütçesi ne kadar

Belediye Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk başkanlık etti. Toplantı öncesinde, İmar Müdürlüğü Şehir Planlama Şefliği tarafından Bahçe ve Barış mahallelerinde gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesine ilişkin çalışmalar hakkında meclis üyelerine sunum yapıldı. Şehir Plancısı teknik personel tarafından yapılan sunumda, saha çalışmaları, mahalle sakinleriyle gerçekleştirilen anketler, kentsel dönüşümün bu bölgedeki ivediliği ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilgili kurumlarla temaslar hakkında bilgi verildi ve meclis üyelerinin soruları yanıtlandı. Daha sonra meclis toplantısının açılış ve yoklaması yapıldı, bir önceki birleşim tutanak özetleri oylandı. Belediye Meclis Başkanı ve üyelerine, 2016 yılında meclis ve komisyon toplantılarına katıldıkları her gün için ödenecek huzur hakkı miktarının tespit edilmesini içeren komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı. Gündemin 4’üncü maddesinde...