19 / 07 / 2024

akdeniz ilahiyat fakültesi cami

akdeniz ilahiyat fakültesi cami

Emniyet kemeri ve baret gibi önlemler alamadan İlahiyat Fakültesi Camii'nde çalışan 165 işçi, görenleri korkutuyor...

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi'ndeki cami yükseliyor!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi içinde yer alan cami inşaatı devam ediyor. Cami inşaatı ile ilgili bir açıklama yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir; hayırseverleri bağış yapmaya davet etti.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi açılıyor!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin resmi açılışı Cumartesi günü Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katımı ile gerçekleşecek.

Polatlı Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binası yıl sonunda tamam!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı ilahiyat fakültesi binasını yıl sonunda tamamlayıp, Gazi Üniversitesine teslim edeceklerini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi inşaatında sona gelindi!

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesi içinde inşaatı süren ve şu ana kadar 10 bin ton taş kullanılarak yapılan cami, tamamlandığında 25 bin kişiye hizmet verecek. Atik, cami kubbesinin 36 metre çapıyla önemli bir büyüklüğe sahip olduğunu aktardı.

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatında iş kazası yaşandı!

Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi inşaatında yüksekten düşen bir işçi ağır yaralandı. İşçi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yan inşaattaki işçiler ise kazaya rağmen baretsiz çalışmaya devam etti

YDÜ İlahiyat Fakültesi yeni binasına taşındı!

Aynı zamanda Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ilahiyat fakültesi olan YDÜ İlahiyat Fakültesi, bundan sonra daha önce Denizcilik Fakültesi olarak hizmet veren binada eğitim verecek. İ

MATSO Turizm Fakültesi inşaatı incelendi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgat'ta yaptırılan MATSO Turizm Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

DAÜ Mimarlık Fakültesi KEDA-M ev sahipliğinde etkinlik!

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi hem akademik hem de topluma dolaylı ve doğrudan hizmet faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi açıldı!

Deprem riski nedeniyle yıkılarak yeniden yapılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla ibadete açıldı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi açıldı!

Deprem riski nedeniyle yıkılarak yeniden yapılan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla ibadete açıldı.

Üsküdar İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii ne zaman açılacak?

Üsküdar’da yapımı tamamlanan yeni Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ilk cuma namazının kılınmasıyla açılıyor.

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin temeli atıldı!

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin temeli katılımcıların büyük coşku ve mutluluğu eşliğinde butonlara basılmasıyla atıldı.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli yarın atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi’ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli atılıyor.

akdeniz ilahiyat fakültesi cami Haberi

akdeniz ilahiyat fakültesi cami
Akdeniz Üniversitesi kampüsü içine İlahiyat Fakültesi Camii yapılıyor.  Camii'nin 37.5 metre yüksekliğindeki kubbe inşaatında emniyet kemeri ve baret gibi güvenlik önlemleri olmadan çalışan 16 işçi görenleri korkutuyor. Camii'nin inşaatı tamamlandığında Türkiye'nin en büyük kubbeli camiisi...