15 / 05 / 2024

akdeniz olimpiyatları

akdeniz olimpiyatları

YURTKUR, Ekim ayında tamamlanacak 4 yıldızlı 52 yeni yurdu öğrencilerin hizmetine açacak. Yeni yurtlarda odalar, 1 ve 3 kişilik olacak

İzmir Akdeniz Akademisi Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması başvuruları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği "İzmir Akdeniz Akademisi Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması" için başvurular bugün başladı. Son başvuru tarihi 8 Eylül 2014 Pazartesi günü olacak.

Akdeniz'de deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 42 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ali İbrahimağaoğlu, Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu ve Yurdagül Korkmaz tarafından 40 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Haziran 2014 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı, Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı köylerde hissedildi...

Akdeniz'de deprem meydana geldi!

Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de deniz suyu sıcaklığındaki artış korkutuyor!

Son yıllarda sıkça gündeme getirilen Akdeniz'deki deniz suyu sıcaklığının artışına somut verilerle vurgu yapan uzmanlar, deniz suyu sıcaklığındaki artışın, geçmişte benzeri görülmemiş bir hıza ulaştığına dikkati çekti.

Akdeniz'de 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı' ndan ( AFAD ) yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 06.53' te Akdeniz'de 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi...

Akdeniz'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, Akdeniz açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 11,08 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, Akdeniz açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 11,08 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 4.7 büyüklüğünde deprem!

Akdeniz doğu baseninde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Akdeniz doğu baseninde, saat 15.05'te, 32.50 kilometre derinlikte, 4.7 büyüklüğünde deprem olduğu belirtildi.

Yazlık ev almak isteyenler daha çok Akdeniz ve Ege bölgesini tercih ediyor!

Tatil sezonu açılınca yazlık ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı da arttı. Akdeniz ve Ege ilk sırada ancak İstanbul'a yakın olan Silivri ve Şile'ye de talep artıyor...

Gökhan Karahan: Yazlık ev almak isteyenler Akdeniz ve Ege'yi tercih ediyor!

RE/MAX Türkiye Operasyon ve Pazarlama Direktörü Gökhan Karahan yazlık ev alma kararı verenlerin daha çok Akdeniz ve Ege bölgesini tercih ettiğini, Antalya, İzmir ve Muğla’nın ise öne çıkan iller arasında olduğunu söyledi...

CLK Akdeniz Elektrik'in Af Kampanyası'ndan otellerde faydalanacak!

CLK Akdeniz Elektrik'in 1 Mayıs'ta başlattığı "Af Kampanyası" ile ilgili Şili'ye bilgi veren Bakal, 30 Haziran'a kadar sürecek kampanya ile, 126 milyon TL'lik faizi üstlenmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

akdeniz olimpiyatları Haberi

akdeniz olimpiyatları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR), Ekim ayında, 1 ve 3 kişilik odaları olan 4 yıldızlı 52 yeni yurdu öğrencilerin hizmetine açacak. Yurtların açılışı, Başbakan'ın katılımıyla gerçekleşecek.


YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak yaptığı açıklamada, Mersin ve Van'da da iki yurdun inşasına başlayacaklarını, 2013 Akdeniz Olimpiyatları'nda kullanılacak Mersin'deki yurdun 3 bin 500 öğrenci kapasiteli olacağını söyledi.


Albayrak, 2013 yılı sonunda tamamlanacak 183 yurt ile YURTKUR'un kapasitesinin 400 binlere ulaşacağını da ifade etti.


AR-GE ÇALIŞMALARI YAPILDI

Yeni yurtlarda odaların 1 ve 3 kişilik olacağını kaydeden Albayrak, öğrencilerin rahat edecekleri yurtlar inşa etmek için AR-GE çalışmaları yaptıklarını belirterek ''Yaşam alanlarını genişleteceğiz, öğrenciler çok daha rahat edecek. Çok daha modern yurtlar yapıyoruz. Her gün kendimizi geliştiriyoruz'' dedi.


Albayrak, Ankara'daki projeleriyle...