05 / 05 / 2024

Akdeniz Oyunları açılış

Akdeniz Oyunları açılış

17.si düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nın açılış töreni Mersin Stadı'nda düzenlenecek...

Toros Dağları 20 tünelle aşılıyor!

Akdeniz ve İç Anadolu'yu birbirine bağlayan ve "ölüm yolu" olarak adlandırılan Toros Dağları 20 yeni tünelle aşılıyor.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi açılıyor!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin resmi açılışı Cumartesi günü Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katımı ile gerçekleşecek.

Doğu Akdeniz Terminali açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Doğu Akdeniz Terminali’nin açılış törenine katıldı.

KKTC'ye Su Temin Projesi'nin açılış töreni bugün!

Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesinin açılışı yapılıyor. “KKTC Su Temin Projesi” ile Anamur Dragon Çayı üzerindeki Alaköprü Barajı’ndan alınan su, Akdeniz’e döşenen boru hattıyla Girne yakınlarında yapılan Geçitköy Barajı’na aktarılacak.

Akdeniz Eylem Planı Odak Noktaları Toplantısı’nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Türkiye İklim Değişikliği Başmüzakerecis Birpınar, Yunanistan Çevre Bakanı vekili Yiannis Tsironis ile “Akdeniz Eylem Planı Odak Noktaları Toplantısı”nın açılışını gerçekleştirdi.

Akdeniz Oyunları Mersin turizmini canlandırdı!

Turizm pastasından her geçen gün daha fazla pay alan Mersin, ev sahipliğini yaptığı 17. Akdeniz Oyunları için kente kazandırılan modern tesisler sayesinde son 16 ayda 22 binden fazla sporcuyu ağırladı.

Hasbaççe oyun ve eğlence kompleksi 20 Haziran'da açılıyor!

Akdeniz Girişim Holding'in iştiraki olarak Başakşehir 5. Etap'ta yapımı tamamlanan, 65 kamerayla her an izlenen İstanbul'un en güvenli oyun parkı Yuppiter Eğlence Gezegeni ve dünya mutfaklarını sunan Hasbaççe 20 Haziran'da açılıyor...

Açlık Oyunları filmi eğlence parkı oluyor!

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan kitap ve film serisi Açlık Oyunları, kendi eğlence parkına kavuşuyor. Yapımcı firma Lionsgate’in CEO’su Jon Feltheimer, parkın inşa edileceği arazi için adayların incelendiğini açıkladı...

Efes Kongre Merkezi- Kuşadası 30 Ekim'de açılıyor!

Doğu Akdeniz'in en büyük Kongre Merkezi kapasitesi ile Avrupa'da ilk 10'da Türkiye'de bir ilk. Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşvikleriyle, 30 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek açılış töreni ile hizmete giriyor. ..

Akdeniz Bölge'sinin en büyük spor mağazası Decathlon bugün açılıyor!

50 farklı sporun yer alacağı ve 7000'den fazla ürünün sergileneceği Decathlon, Adana Optimum AVM'de açılıyor. Decathlon'un İstanbul, İzmir, Ankara ve Samsun'dan sonra Türkiye'deki 6.mağazası olacak...

Turkeybuild İzmir yapı fuarı 3 Ekim'de açılıyor!

İzmir'in 19'uncu Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, bugün İzmir Uluslararası Fuar Alanında açılıyor. ge ve Akdeniz Bölgesi'nin de en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan fuar 6 Ekim'e kadar açık kalacak..

Akdeniz Oyunları açılış Haberi

Akdeniz Oyunları açılış
Bu yıl Türkiye'de gerçekleşecek olan Akdeniz Oyunları 17. kez düzenleniyor. 24 ülkeden 2 bin 994 sporcunun katılacağı 17. Akdeniz Oyunları'nın açılış töreni sanatçı Ajda Pekkan'ın da sahne almasıyla Mersin Stadı'nda...