29 / 04 / 2024

Akdeniz Oyunları turizm

Akdeniz Oyunları turizm

Akdeniz'in turistik beldelerinden Kızkalesi beldesinin Belediye Başkanı Necati Kale, oyunların Mersin'de yapılmasının kentin geleceği ve imajı açısından önemli kazanımlar sağladığını söyledi...

Akdeniz Oyunları Mersin'e 600 bin turist getirecek!

Mersin'de yapılacak Akdeniz Oyunları'nın şehre 600 bin turist getirmesi bekleniyor...

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Akdeniz tarafından kuruldu.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Peak Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Peak Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

MGB Turizm Organizasyon Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

MGB Turizm Organizasyon Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Habib İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Necva  Akdeniz ortaklığında kuruldu. 

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İf İstanbul Transport Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kerim Taş, Behçet Bölükbaşı, Özgür Akdeniz, Kazım Şanlıer ve Nadir Uzun ortaklığında kuruldu. 

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

Akdeniz Oyunları turizm Haberi

Akdeniz Oyunları turizm

Oyunlar sayesinde Mersin'e büyük tesisler kazandırıldığını hatırlatan Kale, "Temennimiz ilerleyen zamanlarda tesislerin daha güzel organizasyonlara ev sahipliği yapması. Bu tesislere sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.


Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan da beldeye gelen özellikle yabancı konukların memnun ayrıldığına dikkati çekerek, Akdeniz Oyunları'nın Mersin turizmine büyük oranda hareketlilik kattığını kaydetti.


Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkan Yardımcısı Mustafa Kale ise oyunlar kapsamında Kızkalesi ve çevresindeki kültürel değerleri gören yabancı turistlerin tatil yapmak için yeniden beldeye geleceğine inandıklarını dile...