13 / 05 / 2024

Akdeniz Sanayi Sitesindeki dükkanlar

Akdeniz Sanayi Sitesindeki dükkanlar

Kepez Belediyesi'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısında Akdeniz Sanayi Sitesi alanının düzenlenmesine ilişkin imar planının revizyonu görüşüldü. Toplantıyı Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile sanayi esnafı da izledi.

Konfoterm Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfoterm Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Akdeniz tarafından kuruldu.

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Shc Nakliyat İnşaat Hafriyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shc Nakliyat İnşaat Hafriyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akdeniz tarafından kuruldu.

Herkes bu haberi bekliyordu! 15 bin maaşla çalışacak personel aranıyor!

Antalya’nın istihdam merkezlerinden biri olan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 15 bin maaşla eleman aranıyor. İşte detaylar!

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kağıthane’de  Hasan Akdeniz tarafından kuruldu.

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL Celal Akdeniz, Hasan Demir ve Ümit Ünal ortaklığında kuruldu.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

MGB Turizm Organizasyon Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

MGB Turizm Organizasyon Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Akdeniz Sanayi Sitesindeki dükkanlar Haberi

Akdeniz Sanayi Sitesindeki dükkanlar


Kepez Belediyesi'nin Şubat ayı olağan meclis toplantısında, gündem maddeleri arasında yer alan Akdeniz Sanayi Sitesi alanının düzenlenmesine ilişkin imar planının revizyonu görüşüldü. Toplantıyı Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile sanayi esnafı da izledi. 


Mecliste sanayi sitesindeki iş yerlerinin yapı yüksekliğinin 11.5 metre, çekme mesafesi de sıfır metre olarak düzenlendi. Karar oy birliğiyle kabul edildi. Meclisin kararını toplantıyı takip eden sanayi esnafı alkışlayarak kutladı. 

Bîr istediniz, üç verdik Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gelişen teknoloji sonrası eski dükkanların yeterli olmaması nedeniyle esnafın binalarda kot yüksekliği sıkıntısı yaşadığını anlattı. Plan tadilatı ile kot yüksekliği ve çekme mesafesinin düzenlenmesiyle kapalı alanların metrekare bazında genişlediğini, dükkanların daha geniş hale geldiğini vurgulayan Başkan Tütüncü, değişikliğin Akdeniz Sanayi Sitesi'ne ve esnafına değer kazandıracağın belirtti. Tütüncü,...