07 / 07 / 2024

akdeniz turları

akdeniz turları

Akdeniz’ i doyasıya yaşamaya; www.tatilbudur.com ile Barselona, Toulouse, Montpellier, Nice, Marsilya, Andorra ve Avignon’ u göreceğiniz yedi günlük bir serüvene çıkmaya ne dersiniz?

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu!

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu. Yurtdışı turlarda en fazla ilgiyi, vize zorunluluğunun olmadığı Güney Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri, yurtiçi kültür turlarında Kapadokya ve Karadeniz turları görüyor

Haziranın zam şampiyonu yurt içi turlar oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Tüketici fiyatları bazında haziranda en yüksek fiyat artışı görülen ürün yüzde 49,36 ile yurt içi bir hafta ve daha fazla süreli turlar oldu.

İdris Güllüce: Temiz bir Akdeniz için her şeyi yapmaya hazırız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kenya’da Avrupa Çevre Ajansı Genel Müdürü Hans Bruynınckx ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı / Akdeniz Eylem Planı İcra Direktörü Gaetano Leone ile görüştü.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 07.01'de Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.Sarsıntı 14,7 kilometre derinlikte gerçekleşti...

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Akdeniz'de, saat 07.01'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı 14,7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

İzmir Akdeniz Akademisi Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması başvuruları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği "İzmir Akdeniz Akademisi Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması" için başvurular bugün başladı. Son başvuru tarihi 8 Eylül 2014 Pazartesi günü olacak.

Akdeniz'de deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 42 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ali İbrahimağaoğlu, Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu ve Yurdagül Korkmaz tarafından 40 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Haziran 2014 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı, Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı köylerde hissedildi...

Akdeniz'de deprem meydana geldi!

Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de deniz suyu sıcaklığındaki artış korkutuyor!

Son yıllarda sıkça gündeme getirilen Akdeniz'deki deniz suyu sıcaklığının artışına somut verilerle vurgu yapan uzmanlar, deniz suyu sıcaklığındaki artışın, geçmişte benzeri görülmemiş bir hıza ulaştığına dikkati çekti.

Akdeniz'de 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı' ndan ( AFAD ) yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 06.53' te Akdeniz'de 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi...

Akdeniz'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, Akdeniz açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 11,08 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

akdeniz turları Haberi

akdeniz turları

Gaudi’nin dokunuşları ile hayat bulan şehir Barselona, turun ilk durağı. Sanat ve tarih dolu bu kenti gezmeye; heykelleri, çiçekçileri ve kuşçuları ile meşhur La Rambla’yı yürüyerek başlayın. Kentin simgesi La Sagrada Familia Katedrali tüm heybeti ve ihtişamı ile sizi karşılıyor. Parc Guell, baharı müjdeleyen çiçekleri ile görülmeye değer. Casa Battlo kendine özgü mimarisi ile Gaudi’nin benzersiz yapılarından. Dünyaca ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras Kasabası ve Dali Müzesi de mutlaka gezilmeli.


Güney Fransa’nın romantik kenti Toulouse diğer adıyla “La vie en rose” turun en renkli şehri. Pastel tonların ve pembenin şehri Toulouse’ta ilk iş bisiklet kiralayarak renk renk panjurlu evlerle çevrili daracık sokakları keşfedin ve mutlaka gün batımında Garonne Nehri’ne bakan kafelerde soluklanıp, kahvenizi ya da şarabınızı yudumlayın.


Rhone Nehri’nin kıyısındaki güzel...