05 / 05 / 2024

Mika Tur Akdeniz'e yolculuk turları düzenliyor!

Mika Tur Akdeniz'e yolculuk turları düzenliyor!

Akdeniz’ i doyasıya yaşamaya; www.tatilbudur.com ile Barselona, Toulouse, Montpellier, Nice, Marsilya, Andorra ve Avignon’ u göreceğiniz yedi günlük bir serüvene çıkmaya ne dersiniz?



Gaudi’nin dokunuşları ile hayat bulan şehir Barselona, turun ilk durağı. Sanat ve tarih dolu bu kenti gezmeye; heykelleri, çiçekçileri ve kuşçuları ile meşhur La Rambla’yı yürüyerek başlayın. Kentin simgesi La Sagrada Familia Katedrali tüm heybeti ve ihtişamı ile sizi karşılıyor. Parc Guell, baharı müjdeleyen çiçekleri ile görülmeye değer. Casa Battlo kendine özgü mimarisi ile Gaudi’nin benzersiz yapılarından. Dünyaca ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras Kasabası ve Dali Müzesi de mutlaka gezilmeli.


Güney Fransa’nın romantik kenti Toulouse diğer adıyla “La vie en rose” turun en renkli şehri. Pastel tonların ve pembenin şehri Toulouse’ta ilk iş bisiklet kiralayarak renk renk panjurlu evlerle çevrili daracık sokakları keşfedin ve mutlaka gün batımında Garonne Nehri’ne bakan kafelerde soluklanıp, kahvenizi ya da şarabınızı yudumlayın.


Rhone Nehri’nin kıyısındaki güzel şehir Avignon, meşhur güzel sanatlar müzesi Fabre’nin adresi Montpellier, uçsuz bucaksız sahilleriyle Nice ve küçük ülke Andorra bu serüvenin kalan kısmında sizleri bekliyor.


Baharın tadını bu turla çıkarın ve anılarınıza unutulmaz bir tatil katın.  599 Euro’dan başlayan fiyatlarla, 19 Nisan hareketle 7 gece 8 gün. Yüzde 10 indirimi de kaçırmadan detaylı bilgi www.tatilbudur.com’u tıklayın.




Geri Dön