02 / 10 / 2024

akdeniz yatırımı

akdeniz yatırımı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Akdeniz Gelişim Projesi (AKDENİZGEP) ile bölgeye 37 milyar TL'lik dev yatırım gerçekleşmiş olacak.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Akdeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Antalya'ya yatırım yapan kazanır!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.

Batı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muther Al Khrbıt tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

JCR'dan Akdeniz İnşaat'a yatırım yapılabilir notu!

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notunu “A- (Trk)/Stabil) olarak belirledi.

JCR Akdeniz İnşaat firmasına yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

akdeniz yatırımı Haberi

akdeniz yatırımı

Adana, Antalya, Burdur, İsparta, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş illerini kapsayan AKDENİZGEP ile 3.724 adet proje 2019 yılı sonuna kadar Akdenizlilerin hizmetine sunulmuş olacak.


37 milyarTL'lik 3.724 adet proje kapsamında Akdeniz Bölgesi'ndeki 8 ilde; • 266 adet baraj ve gölet, • 440 adet sulama tesisi, 

• 32 adet içmesuyu temin tesisi, 

• 226 adet hidroelektrik santral tesisi, 

• 851 adet dere ıslah tesisi, 

• 1.299 adet dere ıslah projeleri muhtevasında köprü, 

• 8 adet havza yönetim planı, 

• 285 adet ağaçlandırma ve ormancılık projesi, 

•42 adet bal ormanı, 

• 63 adet mesire yeri, 

• 105 adet tabiat turizmi etkinlik alanında çalışılması, 

• 107 adet otomatik meteorolojik gözlem istasyonu, hayata geçirilmiş olacak. 


Bu projeler ile; 

• 7,5 milyon dekar arazinin sulamaya açılması, 

• Yılda 7,4 milyar TLzirai gelir artışının sağlanması, 

• 11 milyon kişiye ilave...