18 / 05 / 2024

Akdere Çim Halı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akdere Çim Halı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akdere Çim Halı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Özbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi 'nde kuruldu.

Asgrass Çim Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asgrass Çim Halı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Metin Yıldırım tarafından kuruldu.

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Kocaeli Dilovası'na çim halı sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Dilovası ilçesine bağlı Çerkeşli köyüne FIFA 1 star belgeli sentetik çim halı sahası inşa ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Kadriye Kanbur İlkokulu’na 30 metre boyunda 19 metre eninde sentetik çim halı saha yapımı tamamlandı, saha öğrencilerin hizmetine sundu.

Tekirdağ Malkara'da halı saha yapım çalışmaları incelendi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kozyörük Mahallesi’nde Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik yüzeyli çim halı saha yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Keçiören Kanuni Park'ta büyük dönüşüm devam ediyor!

Keçiören Belediyesi, Aşağı Eğlence Kanuni Parkı'na çocuk oyun seti, fitness aleti, sentetik çim halı, kauçuk kaplaması, tel örgü, kamelya, bank, masa, şelale ve havuz ekipmanları yapımını sürdürüyor.

Akdere Çim Halı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdere Çim Halı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Özbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi 'nde kuruldu.

İnşaat sektörü seçim sonrasından umutlu!

7 Haziran sonrasına kilitlenen inşaat sektörü, seçim sonrasının "her halükarda" bugünden iyi olacağı görüşünde. Sektörün Ankaralı temsilcileri siyasilerden, büyümenin itici gücü inşaat sektörünün önündeki engellerin kaldırılmasını bekliyor.

Derince'de yeşil alan imarlı alana yüzme havuzu yapımına tepki geldi!

Derince Yavuz Sultan Mahallesi'nde daha önce Çim halı saha olan ve imar planında yeşil alan olarak görünen alana Derince Belediyesi'nin yüzme havuzu yapma istemesi mahalle halkının tepkisine neden oldu.

Brüksel'e çiçeklerden Türk halısı yapıldı!

Brüksel'in dünyaca ünlü meydanı Grand Place, 600 bin begonya çiçeği kullanılarak dev Türk halısına dönüştürüldü.Kırmızı, turuncu, pembe ve sarı begonya çiçekleriyle çim kullanılarak halı motifine dönüştürülen meydan, turistlerin ilgi odağı oldu.

TOKİ Çorum'a çim saha yapacak!

1 ve 2 nolu sentetik çim sahaların modernizasyonu için beklenen hamle yapıldı. 2 nolu sahanın zemininin ve halısının yenilenmesi, 1 nolu sahanın ışıklandırma işlemlerinin bu ay içinde TOKİ'ye yapılacak Atletizm Pisti ihalesi ile birlikte yapılacak.

İstanbul Halı İhracatçıları Birliği'nin yeni başkanı Uğur Uysal oldu!

İstanbul Halı İhracatçıları Birliği'nin (İHİB) yönetim kurulunda 10 yıldır aktif olarak görev alan Uğur Uysal, İHİB'in yeni dönem başkanı seçildi. Uysal, 12 maddelik bir değişim planı hazırladıklarını söyledi...

Akdere Çim Halı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akdere Çim Halı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Akdere Çim Halı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Özbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.


Akdere Çim Halı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; SPOR : 1- Her türlü spor malzeme ve aletleri alıp satımına imalatına ithalat ihracatını pazarlamasını yapmak bunlarla ilgili bayilik kurabilir ve mümessillik alabilir ve verebilir, 2- Halı sahalar,çim spor sahalar yapma spor tesisleri ve çim halı futbol tesisleri inşa etmek kiraya vermek çim halıların imalatı alım satımı ithalat ihracatını  ve halı saha işletmeciliğini yapmak, 3- Her türlüspor malzemeleri eşofmanlar spor ayakkabıları tişörtler şortlar plastik ve deriden mamul futbol voleybol basketbol masa tenisi golf topları buz pateni ayakkabıları ve aksesuarları kayak takımları ve aksesuarları imalatı...