24 / 07 / 2024

Akdoğanay İnşaat

Akdoğanay İnşaat

Akdoğanay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tanju Adıgüzel, Özkan Doğanay tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta Tuzla, Şifa Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Akdoğ İnşaat Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğ İnşaat Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Küçük tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Akdoğan Plas İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Plas İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Yusuf Doğan ve AhmetAktaş ortaklığında Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Öz Doğanay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğanay Yapı İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sevilay Doğanay tarafından kuruldu. 

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Yaşam Alanları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Doğan ve Ahmet Aktaş ortaklığında kuruldu.

Rıdvan Akdoğan İnşaat Mabilya Plastik Otomotiv Emlakçılık Nalburiye OR. ÜR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. kuruldu!

Rıdvan Akdoğan İnşaat Mabilya Plastik Otomotiv Emlakçılık Nalburiye OR. ÜR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Akdoğan imzasıyla kuruldu.

İnşaat sektörü ekonominin can damarı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, inşaat sektörünün temsilcileri ile Grand Hotel’de bir araya geldi. Akdoğan "İnşaat sektörü, ekonominin can damarı. Bu alanda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları, yasal çerçeveler içinde el birliğiyle çözmemiz gerekiyor" dedi.

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Doğanay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan Makina İnşaat Metal Geri Dönüşüm ve Nakliye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yunis Akdoğan tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Selahhaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Akdoğa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özbey ve Cihan Akboğa ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Güngören , Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Savaş Caddesi'nde kuruldu.

Akdoğanay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tanju Adıgüzel, Özkan Doğanay tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta Tuzla, Şifa Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Mansions Life nerede? Havadan videosu!

Doğanay İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansions Life projesi İstanbul Anadolu yakasında Taşdelen'de yer alıyor. 3 bloktan meydana gelen Mansions Life'ta toplam 30 konut bulunuyor

Akdoğanay İnşaat Haberi

Akdoğanay İnşaat

Akdoğanay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tanju Adıgüzel, Özkan Doğanay tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Akdoğanay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil  konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...