04 / 05 / 2024

Akel hediyelik ev eşyaları

Akel hediyelik ev eşyaları

Akel’in davul fırından ocağa, elektrikli ızgaradan barbeküye, pizza tavasından tost makinesine 40 değişik üründen oluşan hediye seçenekleri sevgilisine sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenlere sesleniyor

Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı açıldı!

Sofra ve mutfak eşyaları, dekoratif ev aksesuarları ve hediyelik eşyalar, elektrikli ev aletleri, cam, porselen ve seramik gruplarından oluşmak üzere 60 bin yeni ürün, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda ilk kez görücüye çıktı.

Kentsel dönüşüm hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün hareketlenmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlanması, mobilya ve beyaz eşyadan sonra hediyelik eşya sektörünün de yüzünü güldürdü. Yılmaz, yılda 60 bin adet ürünün yeni ev hediyesi ve aksesuar olarak satıldığını kaydetti.

Akel Balık Izgara ile misafirlerinizi ağırlayın!

Akel Elektrikli Ev Aletleri evde çocuklarına, misafirlerine ve komşularına ızgara balık yapmak isteyenler için Akel Balık Izgara’yı üretti. Akel Balık Izgara, 92 liradan satılıyor .

Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

Akel Elektrikli Ev Aletleri bayram sofralarında harikalar yaratıyor!

Akel Elektrikli Ev Aletleri geniş ürün portföyüyle keyifli ve kalabalık bayram sofraları hazırlanırken harikalar yaratıyor. Akel Kavurma Sacı 60 liradan, Akel Barbekü 48 liradan, Akel Izgara ise 76 liradan satılıyor.

Akel Ev Aletleri Libya pazarında yoğun ilgi görüyor!

Akel Elektrikli Ev Aletleri, ramazana özel çift tepsili davul fırın üretti. 50 ülkeye ihracat yapan firma Türkiye dışındaki en fazla çift tepsili davul fırın satışını Libya’ya gerçekleştirdi.

Akel bu sezona 5 ısıtıcı ürünüyle giriş yaptı!

Davul fırından ocağa, elektrikli ızgaradan barbeküye, kavurma sacından pizza tavasına 40 değişik modelde üretim yapan Akel Elektrikli Ev Aletleri, bu sezon ısıtıcı grubunu da satışa sundu.

Akel beş yeni ürünle ısıtıcı pazarındaki yerini aldı!

Hayatı kolaylaştıran ürünleri ile sadece Türkiye’de değil dünyanın 50 ülkesinde de tercih edilen Akel Elektrikli Ev Aletleri, şimdi de ısıtıcı grubu ile tüketicinin karşısına çıktı.

Emsan ürünlerini Züchex'te görücüye çıkardı!

3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Züchex Züccaciye, Dekoratif Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu.

EVDEMA 500 yeni ürünü ile Züchex Fuarı'nda!

Yaşam alanlarının ihtiyacı, dünya markalarını tek bir çatı altında toplayan EVDEMA, en yeni ürünleriyle 3-7 Eylül tarihleri arasında TÜYAP'ta düzenlenen 25.Uluslararası Züccaciye, Dekoratif & Hediyelik Ev Eşyaları Fuarı'na katıldı...

EVDEMA 500 yeni ürünü ile Züchex Fuarı'na katılıyor!

Yaşam alanlarının ihtiyacı, dünya markalarını tek bir çatı altında toplayan EVDEMA, en yeni ürünleriyle 3-7 Eylül tarihleri arasında TÜYAP'ta düzenlenecek 25.Uluslararası Züccaciye, Dekoratif & Hediyelik Ev Eşyaları Fuarı'na katılıyor...

Akel Elektrikli Ev Aletleri yeni barbeküsünü İdeal Home Fuarı’nda tanıtacak!

Akel, fuarda geçen ay satışına başladığı bahçe ve balkonlar için özel olarak üretilen elektrikli barbeküsünün yanı sıra davul fırın, ocak, mini fırın, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü sergileyecek.

Akel Elektrikli Ev Aletleri rotasını yurtdışına çevirdi!

Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Hedeflerimizi revize ettik. Bu yıl üretimimizin yüzde 60'ını ihraç edeceğiz. Bunun için hedef pazarlarda gerekli fuar ve pazarlama çalışmalarını hızlandırdık” dedi...

Akel hediyelik ev eşyaları Haberi

Akel hediyelik ev eşyaları

Akel Elektrikli Ev Aletleri, damak zevkine düşkün sevgililer için birbirinden değişik hediye alternatifleri hazırladı. Akel’in davul fırından ocağa, elektrikli ızgaradan barbeküye, pizza tavasından tost makinesine 40 değişik üründen oluşan hediye seçenekleri sevgilisine sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenlere sesleniyor


14 Şubat Sevgililer Günü’nde “sevgilinin kalbine giden yol mutfaktan geçer” diyenler için Akel Elektrikli Ev Aletleri, birbirinden şık ve fonksiyonel ürünler hazırladı. Akel’in davul fırından ocağa, elektrikli ızgaradan barbeküye, pizza tavasından tost makinesine 40 değişik üründen oluşan hediye seçenekleri sevgilisine sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenlere sesleniyor. 


Hediye almayı zevke dönüştürüyor


Zengin ürün çeşitleri ve uygun fiyatlarıyla 14 Şubat’ta sevgilisine ne alacağına karar veremeyenlerin hayatını kolaylaştırmak istediklerini söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Hem pratik hem de kullanım  kolaylığına...