05 / 05 / 2024

Akel Libya pazarı

Akel Libya pazarı

Elektrikli mutfak eşyaları sektöründe Libya’ya en çok ihracat yapan kuruluşların başında gelen Akel, bu ülkede büyümek için düğmeye bastı.

Türk müteahhitler için Libya önemli bir pazar!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitler için Libya'nın önemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektöründe Libya ile yeni bir sayfa açıldı!

Türk müteahhitleri için halen en büyük üçüncü pazar olan Libya'da 2011'de başlayan iç karışıklıklar sonrasında yarım kalmış projelerinin toplam tutarı 19 milyar dolar oldu. TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Libya ile yeni bir sayfanın açıldı" dedi.

Türkiye, Libya ve Afrika'ya ticarette tedarik zincirinin yeni lideri olabilir!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Karanfil, dünyanın yeni normalinin tedarik zincirini ciddi anlamda değiştireceğini, Türkiye'nin Libya'da Çin ile İtalya'nın yüzde 25'i bulan pazar payını alabileceğini kaydetti.

Türk müteahhitlerin efsana pazarı Libya geri dönüyor!

Türk müteahhitlerinin 1972 yılında uluslararası pazara adım attıkları ilk ülke Libya, yaşanan iç karışıklıklardan sonra yeniden Türkiye Müteahhitler Birliği’nin kapısını çaldı.

Muhammad Ahmad Al-Mangoush vefat etti!

Türk müteahhitlerinin Libya pazarına girmesinde büyük destekleri olan ve Liby'nın Türkiye Büyükelçisi olarak görev yapmış olan Muhammad Ahmad Al-Mangoush vefat etti.

Akel Ev Aletleri Libya pazarında yoğun ilgi görüyor!

Akel Elektrikli Ev Aletleri, ramazana özel çift tepsili davul fırın üretti. 50 ülkeye ihracat yapan firma Türkiye dışındaki en fazla çift tepsili davul fırın satışını Libya’ya gerçekleştirdi.

Akel'in elektrikli mutfak eşyaları Libya pazarında büyüyecek!

Elektrikli mutfak eşyaları sektöründe Libya’ya en çok ihracat yapan kuruluşların başında gelen Akel, bu ülkede büyümek için düğmeye bastı.

Rusya, Libya ve Irak inşaat pazarı çöküyor mu?

Müteahhitler, Rusya'da ruble, Irak'ta bütçe, Libya'da teminat sorunundan dolayı ciddi zararla karşı karşıya. TMB, 2.5 milyar dolarlık yatırımın sürmesi için Irak'ta petrol karşılığı iş önerdi.

Bölgesel riskler inşaatta pazar kaybettirebilir!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Rusya, Libya ve Irak başta olmak üzere derinleşen bölgesel risklerin sektörde pazar kaybına yol açabileceğini söyledi. İşte Yenigün'ün açıklamaları...

Akel beş yeni ürünle ısıtıcı pazarındaki yerini aldı!

Hayatı kolaylaştıran ürünleri ile sadece Türkiye’de değil dünyanın 50 ülkesinde de tercih edilen Akel Elektrikli Ev Aletleri, şimdi de ısıtıcı grubu ile tüketicinin karşısına çıktı.

TESHİAD 30 milyar dolarlık Ortadoğu pazarına giriyor!

Temizlik sektörü gözünü 30 milyar dolarlık Ortadoğu pazarına dikti. Temizlik ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği Başkanı Bülent Doğru, "Irak, Libya, Tunus ve Cezayir'i Türk firmaları temizliyor" dedi..

Steelife'ın Afrika pazarına yöneldi!

Steelife, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da güçleniyor. Bu yıl Afrika pazarına yönelen Steelife, Libya, Tanzanya, Kenya, Gana ve Nijerya'da katıldığı fuarlarda özellikle inşaat hızıyla Afrikalıların ilgisini çekti.

Mustafa Karakuş: Saudi Aramco tarafından sözleşme imzalamaya davet edildik!

Libya’daki liman projesi ile 1972 yılında Türkiye’nin yurtdışma açılan ilk müteahhitlik firması olan STFA, yaklaşık 90 milyon liralık alacağı olmasına karşın Libya pazarına yatırımdan vazgeçmedi

Akel Libya pazarı Haberi

Akel Libya pazarı

Okhoua Grup’la distribütörlük anlaşması yapan Akel Elektrikli Ev Aletleri, bu sayede Libya’da marka bilinirliğini ve pazar payını artırmayı amaçlıyor. Akel, Libya’ya başta ocak ve midi fırın olmak üzere 40 çeşit ürün satıyor


Akel Elektrikli Ev Aletleri, yeniden canlanmaya başlayan Libya pazarında büyümek için Okhoua Grup’la distribütörlük anlaşması yaptı. Libya’da yaşanan olayların ticarette zorluk çıkarsa da fırsatları da beraberinde getirdiğini söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Önümüzdeki dönemde Libya’nın artık durulacağı ve istikrarın yeniden geleceği beklentisi var. Bu süreçte markamızı daha iyi bir pazar payına taşımak için Libya’nın en önemli ticari kuruluşlarından biri olan Okhoua Grup’la tek yetkili satıcımız olması için anlaşma yaptık” dedi. 




Libya’da beğenilen bir marka

Libya’ya yıllardır ürün sattıklarını kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarının sonucu...