08 / 07 / 2024

aker inşaat kimin

aker inşaat kimin

Ankara merkezli Aker İnşaat AŞ mali darboğaza girdi. Yarım asra yakın bir süredir faaliyet gösteren şirket hacizlere karşı koruma talep etti.

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Erkoç ve Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Aker İnşaat için 1 yıllık konkordato kesin mühleti verildi. 

Makine mühendisi Zülküf Aker tarafından 1978 yılında Ankara’da kurulan Aker İnşaat için 1 yıllık konkordato kesin mühleti verilmesine karar verildi...

Aker İnşaat konkordato talep etti!

Ankara merkezli Aker İnşaat AŞ sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Aker İnşaat'ın konkordato davası Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Aker İnşaat hacizlere karşı koruma istedi!

Ankara merkezli Aker İnşaat AŞ mali darboğaza girdi. Yarım asra yakın bir süredir faaliyet gösteren şirket hacizlere karşı koruma talep etti.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aker ve Adem Aker ortaklığında kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Kocaeli Umuttepe'deki üst geçidi Atlas İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önünde yaptıracağı yürüyen merdivenli yaya köprüsü inşaatını kimin yapacağı kesinleşti. İnşaatı, Atlas İnşaat'ın yapacağı açıklandı.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

İnşaat çökmelerinde bir dünya markasıyız!

Bu açıdan Türk mimar, mühendis ve müteahhitleri, inşaat çökmelerinde eşi az bulunur zenginlikte bir koleksiyona imza attı. Suç kimin bilmem …

Gazze'nin en büyük hastanesini yapan Aker inşaatı durdurdu!

İsrail' in, Gazze' ye yönelik 650'den fazla Filistinlinin yaşamını yitirmesine yol açan saldırılarına yönelik Türkiye'deki tepkiler artıyor. Aker AŞ'nin Filistin- Türkiye Dostluk Hastanesi inşaatı durduruldu...

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

aker inşaat kimin Haberi

aker inşaat kimin

Aker İnşaat Ticaret ve Sanayi AŞ, mali sıkıntılardan dolay Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne konkordato davası açtı.  Hürriyet'te yer alan habere göre, şirkete geçici mühlet kararı veren mahkeme, hukukçu Ümit Erkan Durna, yeminli mali müşavir Akın Akbulut ve Türker Topalhan'ı da konkordato komiseri olarak atadı.

Birçok projeye imza attı

Aker İnşaat'ın merkezi, Ankara-Gaziosmanpaşa. Aker İnşaat, makine mühendisi Zülküf Aker tarafından 1978'de sektöre adım attı.Şirket, Ankara’nın yanı sıra Türkiye’nin bir çok yerinde alt yapı ve üst yapı projlerini...