28 / 04 / 2024

Akfa Konut Danışmanlık

Akfa Konut Danışmanlık

Akfa Konut Danışmanlık ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta eyoğlu, Firuzağa Mahallesi, Kadirler Yokuşu'nda kuruldu.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 38. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 38. paket danışmanlık işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 36. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 36. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini bugün ihaleye çıkaracak.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini yarın saat 11:30'da ihaleye çıkarıyor.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi 25 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 38. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini 25 Haziran 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ 30. paket danışmanlık işi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30. paket danışmanlık işi ihalesini bugün saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Akfa Konut Danışmanlık Haberi

Akfa Konut Danışmanlık

Akfa Konut Danışmanlık ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Akfa Konut Danışmanlık ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak gayrimenkul ve mesken ev apartman arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak.


Akfa Konut Danışmanlık ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Firuzağa Mahallesi, Kadirler Yokuşu...