29 / 04 / 2024

Akfen GYO basın toplantısı

Akfen GYO basın toplantısı

Ekonomik şehir otelciliği konsepti ile 2013 yılında İstanbul, İzmir ve Rusya’da toplam 3 yeni otelini hizmete açan Akfen GYO, dört yeni otelin daha yatırımına devam ediyor.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akfen GYO sermaye tavanını 6.5 milyar TL'ye yükseltecek!

Akfen GYO'nun Yönetim Kurulu Toplantısında, şirketin 1 milyar TL olan olan kayıtlı sermaye tavanının 6 milyar 500 bin TL'ye artırılmasına karar verildi. 

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Akfen GYO'nun 2020 yılı faaliyet raporu güncellendi!

Akfen GYO, TTK'nın 199.maddesi uyarınca hazırlanan Şirket Bağlılık Raporu'nun sonuç kısmı eklenmiş haliyle 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO'dan 66 bin 196 adetlik yeni pay alımı!

Akfen GYO, 4,04 TL'den tahsisli olarak ihraç edilecek 59 milyon 66 bin 196 adet B grubu yeni paylarla ilgili olarak SPK'nın 7 Ocak 2021 tarihli onayladığı ihraç belgesi yayınlandı. 

Akfen GYO'nun sermaye artışı 59 milyon TL oldu!

Akfen GYO'nun tahvilin dönüştürme fiyatı bir pay için 4,044532 TL yerine 4,04, sermaye artışının 59 milyon TL yerine 59 milyon 66 bin 166 TL olarak belirlendi.

Akfen GYO 170 milyon TL'lik tahvili paya dönüştürdü!

Akfen GYO, 3 yıl vadeli olarak ihraç edilen 170 milyon TL'lik yıllık yüzde 12 faizli paya dönüştürülebilir tahvilinin PDT'nin şarta bağlı sermaye artırımı yapılması suretiyle paya dönüştürülmesine karar verdi. 

Akfen GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Akfen GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Akfen GYO basın toplantısı Haberi

Akfen GYO basın toplantısı

Türkiye’de hızla büyüyen ‘ekonomik şehir otelciliğine odaklanmış’ ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), stratejik ortağı Accor S.A ile birlikte Türkiye ve Rusya’da büyümesini sürdürüyor. Son iki yılda 5 yeni otelin yatırımını tamamlayarak portföyündeki işletmeye açık otel sayısını 16’ya yükselten şirket, önümüzdeki iki yılda işletmeye açık otel sayısını 20’ye, oda sayısını da 3.641’e yükseltmeyi hedefliyor.

Akfen GYO’nun 2013 yılı performansını değerlendirmek ve 2014 yılı iş hedeflerini paylaşmak amacıyla bir basın sohbet toplantısı düzenlendi. Toplantıya Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav ve Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural katıldı.

Toplantıda Akfen GYO’nun yılsonu performansı ve gelecek dönem hedeflerine ilişkin bilgiler paylaşan Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, “Otel kira gelirlerimiz 2012 yılının aynı dönemine göre...