18 / 05 / 2024

Akfen GYO turizm geliri

Akfen GYO turizm geliri

Akfen GYO’nun Türkiye ve yurtdışında sahibi olduğu toplam 3628 odası bulunan 20 otelinde 2018 yılının tamamında elde ettiği kira geliri, geçen yılın tamamına göre yüzde 47’lik artışla 94.5 milyon TL olarak kaydedildi.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO'nun otel gelirleri arttı!

Turizm sektöründe ziyaretçi ve gelirler anlamında yükseliş devam ediyor. Akfen GYO'nun altı aylık finansal sonuçlarında otel gelirleri arttı. 

Akfen GYO'nun Zeytinburnu arsasının tahsis süresi 49 yıl uzatıldı!

Üzerinde Zeytinburnu Novotel ile Ibis otellerinin bulunduğu hazine arazisinin kesin tahsis süresi, Akfen GYO'nun Kültür ve Turizm Bakanlığı'na yaptığı başvurunun onaylanması ile 22 Aralık 2018'den itibaren 49 yıla uzatıldı...

Akfen GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

Akfen GYO Mart 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Mart 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Akfen GYO hisse alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini açıkladı.

Akfen GYO hisse alım bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse alım bildirisini yayınladı.

Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO kurumsal yönetim komitesi üyeleri atama bildirisini yayınladı.

Akfen GYO hisse geri alım bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO hisse geri alım bildirisini yayınladı.

Akfen GYO yönetici atama bildirisini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO yönetici atama bildirisini yayınladı.

Akfen GYO turizm geliri Haberi

Akfen GYO turizm geliri

Akfen GYO Genel Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, “Rusya’daki FIFA Dünya Kupası organizasyonu ve Türkiye otellerimizdeki yabancı turist konaklamalarındaki büyük artış gelirlerimizde tarihi rekorların gerçekleşmesini sağladı” derken, 2019 yılında yeni rekorların beklendiğini dile getirdi. 

Bacasız sanayi olarak da adlandırılan turizm sektöründe Türkiye son yıllardaki istikrarlı büyümesini devam ettirirken, 2018 yılında meydana gelen bu canlılık Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) şirketinin kuruluşundan bu yana en yüksek geliri elde etmesine sebep oldu.

Akfen GYO’nun 2018 yılında Türkiye ve yurtdışındaki 3628 odaya sahip toplam 20 otelinden elde ettiği kira geliri, bir önceki yıla göre yüzde 47 oranında artış gösterdi. 2018 yılının tamamında 19 otelden elde edilen tüm kira geliri 94.5 milyon TL (17.1 milyon Euro) olarak gerçekleşirken, bu Akfen GYO’nun kurulduğu 2007 yılından itibaren elde edilen en...