02 / 05 / 2024

Akfen Holding büyüme 2015

Akfen Holding büyüme 2015

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding'in, temettü dağıtan bir holding olarak büyümesine devam edeceğini kaydetti.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Hekim Holding 2017'de yüzde 15'lik büyüme hedefliyor!

Hekim Holding ikinci kuşak temsilcisi Aydan Hekim şirketin 2017 yılında yüzde 15'lik büyüme hedeflediğini dile getirdi. 3 şubesi bulunan Hekim Holding 320 milyon TL ciroya sahip.

Akfen Holding bazı şirketlerini yapılandıracak!

Türkiye'nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen Holding inşaat şirketlerini yeniden yapılandıracak!

Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Akfen İnşaat enerji portföyünü genişletecek!

Türkiye’nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Hamdi Akın: Akfen Holding büyümesine devam edecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding'in, temettü dağıtan bir holding olarak büyümesine devam edeceğini kaydetti.

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 5 büyüme hedefliyoruz!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, “2015 yılında ise ekonomide 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5.0 reel büyüme öngörüyoruz” dedi.

Armada, büyüme ve yenilemede yılın AVM'si seçildi!

Armada'nın Avrupa çapında AVM olması, 3. ödülle tescillendi. Armada, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi.

İnşaat sektöründe yüzde 4.5 büyüme olacak!

İMSAD Başkanı Hinginar, "Türkiye ekonomisinde bu yıl yüzde 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaat sektöründe büyüme bekleniyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Fethi Hinginar, "2015'te inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaatçılar yüzde 4.5 büyüme bekliyor!

Fethi Hinginar, "İnşaat sektörü 2015 yılında Türkiye ekonomisinde yüzde 3.5, inşaat sektöründe yüzde 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 4.5 büyüme bekliyoruz!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, bu yıl inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngördüklerini söyledi.

Akfen Holding büyüme 2015 Haberi

Akfen Holding büyüme 2015

Hamdi Akın, yaptığı yazılı açıklamasında, Akfen Holding'in, 1976 yılından bu yana gelinen noktada olgunlaşma sürecini büyük ölçüde tamamladığını belirtti. Akın, şöyle devam etti:


"Sürekli büyüme stratejisiyle bugüne kadar geliştirdiği varlıklardan yarattığı tüm değeri yine yaratılan başka varlıkların öz kaynak ihtiyacının fonlamasına aktaran, yatırılan sermayeye ilave olarak varlıklarını uzun vadeli çok çeşitli ve günün finansman koşullarına uygun olarak finanse eden yatırım yapma anlayışımız Akfen’i bugün Türkiye'nin en büyük altyapı yatırım platformlarından biri yapmış durumdadır."


Özellikle 1997 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nın ilk Yap-İşlet-Devret projesiyle başlayan uzun vadeli işlere yönelme tercihlerinin, havalimanı işletmeciliği, limancılık, enerji, deniz yolu taşımacılığı, su atıksu gibi sektörlerde ciddi altyapı yatırımları yapma yükünü de beraberinde getirdiğini vurgulayan Akın, Akfen Holding'in, 2010 yılında halka açılmasının sonrasında altyapı yatırımlarına odaklanmayı artırarak devam...