22 / 05 / 2024

akfen holding geçici vergi beyannamesi

akfen holding geçici vergi beyannamesi

Akfen Holding A.Ş tarafından hazırlatılan geçici vergi beyannamesine göre, Akfen Holding'in 2012 yılındaki brüt satışı toplam 17,325,852.65 TL...

Akfen Holding 3 Şehir hastanesine 1,1 milyar dolar yatırdı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın yaptığı açıkalamada, "3 şehir hastanesine 1,1 milyar dolar yatırdık, 2 bin 402 yatağı hayata geçirdik." dedi.

Özyurtlar Holding tüm projelerinde online satışa geçti! 

Özyurtlar Holding, geçici bir süreliğine satış ofislerinin faaliyetlerini sonlandırarak konutta online satış dönemini başlatmış oldu.

Bulvar Loft'un geçici kabul başvurusu onaylandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Bulvar Loft projesinin geçici kabul başvurusu İller Bankası tarafından onaylandı...

TAV Havalimanları 2017 geçici vergi beyannamesini yayınladı!

TAV Havalimanları Holding 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 dönemine ait geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Akfen Holding'den 2018'de yatırım atağı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2018 beklentilerini paylaştı. Akfen, 2,9 milyar lirası 2018'de olmak üzere gelecek iki yılın sonunda 5 milyar 282 milyon lira değerli yatırım projelerini hayata geçirecek.

Akfen Holding 1,5 yılda 6 milyar liralık yatırım yapacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Türkiye’nin geçmiş yıllarda olduğu gibi istikrarlı bir şekilde büyümesi için yatırımlarına durmadan devam ettiklerini belirterek, 1.5 yıl içinde toplam 6 milyar liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

Akfen Holding'ten hisse satışı açıklaması!

Akfen Holding'den basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraki olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planının söz konusu olmadığını açıkladı.

Akfen Holding daha fazla temettü için yeniden yapılanacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı ve "Akfen Holding temettü dağıtan bir holding olarak büyümesine devam edecek" dedi.

Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Tekfen Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Işıklar Enerji HES'in geçici kabulünü yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. HES'in geçici kabulünü yayınladı.

Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini vergi dairesine sundu!

Tekfen Holding A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yazılı bir açıklama yapıldı.ş Yapılan açıklamada Tekfen Holding'in geçici vergi beyannamesinin vergi dairesine sunulduğu yer alıyor.

Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı.

akfen holding geçici vergi beyannamesi Haberi

akfen holding geçici vergi beyannamesi


Akfen Holding A.Ş tarafından yapılan Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi açıklaması şöyle;


Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi

   

Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2012-31.12.2012

Mali Tablonun Verildiği Otorite : Cumhuriyet Vergi Dairesi

Mali Tablonun Verilme Nedeni : Geçici Vergi 2012 4. Dönem Beyannamesi

Mali Tablonun Verilme Tarihi : 14.02.2013


2012 yılı 4. dönemi Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne 14.02.2013 tarihinde verilen, Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş 01.01.2012-31.12.2012 dönemine ait Gelir Tablosu yazımız ekinde sunulmuştur.


Geçici vergi beyannamesi için