05 / 05 / 2024

Akfen Holdingin konut satışları ne durumda

Akfen Holdingin konut satışları ne durumda

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, grubun 2015 yılı performansından ve 2016 hedeflerini anlattı. Akın, " Konut sektöründe artık istediğimiz gibi satışlar yapamıyoruz." dedi.

Bera Holding konut üretmeye devam edecek!

Bera Holding, 30 yılı aşkın sürede 3,5 milyon metrekare üzerinde inşaat alanı ve 10 binin üzerinde konut üretimi yaptık. Bera Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, holdingin gelecek dönem planlarını paylaştı.

Akfen Bulvar Loft projesine 1.5 ayda 200 aile taşındı!

Akfen İnşaat, Levent Loft, Loft Bahçe ve İncek Loft’un ardından Loft konseptiyle inşa ettiği dördüncü projesi 556 milyon lira yatırım değerine sahip Bulvar Loft’u söz verdiği tarihte tamamlarken, projede konut teslimlerinin üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen 822 dairenin 200’ü sahipleriyle tanıştı.

Bitmiş konut almak temelden almaktan ucuz!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın konut sektörü hakkında değerlendirmeler yaptı. Akın, “Konutta artık hayalden değil gerçekten satış yapmak lazım” ifadelerini kullandı.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen Bulvar Loft Ankara konut fiyatları!

Akfen Bulvar Loft Ankara konut fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek...

Akfen İnşaat İncek Loft'ta Enes Batur'u ağırladı!

Yıllardır birçok projede boy gösteren Akfen İnşaat sosyal atağa geçti. Firma, Ankara İncek Loft'taki konut projesinde YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i misafir etti.

Akfen Bulvar Loft daire satışları!

Bulvar Loft Ankara projesinde ön talepte 150 konut ile 80 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte, Akfen Bulvar Loft daire satışları...

İncek Bulvar Loft konut fiyatları!

İncek Bulvar Loft konut fiyatları 303 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Akfen İnşaat imzasını taşıyan Bulvar Loft projesinde yüzde 15 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Akfen Bulvar Loft Ankara satış fiyatları!

Akfen Bulvar Loft Ankara satış fiyatları 303 bin TL'den başlıyor. Ankara Bulvar Loft projesinde 822 konut yer alıyor...

Ankara'daki konut satışları tatmin etmedi!

Bulvar Loft'un tanıtımında konuşan Akfen Holding Başkanı Akın, "Ankara'da konut satış fiyatları eskisi gibi tatminkar olmayabilir. Biz artık karlarımızı minimize ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz" dedi.

Ankara'daki konut satışının tatminkar olmaması, alıcı için bir fırsat!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın: "Ankara'da konut satış fiyatları eskisi gibi tatminkar olmayabilir. Bunun alıcı açısından iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Biz artık karlarımızı minimize ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz" dedi.

Bulvar Loft Akfen konut fiyatları!

Bulvar Loft Akfen konut fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Bulvar Loft projesinde 822 daire yer alıyor...

Akfen, Bulvar Loft'ta en az yüzde 32 değer artışı öngörüyor!

İSTANBUL Levent'te başladığı 'Loft' markalı konut yapımına Ankara'da 'İncek Loft' projesiyle devam eden Akfen İnşaat, uçuncü konut projesi olan Bulvar Loft'u da Ankara İtıcek'te hayata geçiriyor.

Akfen Holdingin konut satışları ne durumda Haberi

Akfen Holdingin konut satışları ne durumda

Ulaşım, inşaat, enerji, ticaret ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ve cirosu 1,5 milyar TL'yi aşan Akfen Holding, yeniden yapılanmaya gitti. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, şirketin halka açık hisselerini 2013 yılından beri topluyor. Son üç yılda Akfen Holding'in halka açık yüzde 30 hissesini almak için 350 milyon dolar harcadığını söyleyen Akın, sermayeye takla attırmadan yatırım yapılamayacağını ifade ediyor. Akfen Holding'i alıcılara uygun noktaya getirmek üzere yapılanma çalışmalarına başladıklarını söyleyen Hamdi Akın, yeni yapılanmayı ve hedeflerini Ekonomist'e anlattı.


Akfen Holding'in halka açık hisselerini topladınız. Sizi buna iten ne oldu?

Son yıllarda en büyük yatırımı kendi şirketimize yaptık. Dediğiniz gibi Akfen Holding'in yüzde 30’u halka açıktı ve ben piyasadan bu yüzde 30'u topladım. Bu kadarı için yaklaşık 350 milyon dolarlık alım...