02 / 05 / 2024

akfen inşaat hastane

akfen inşaat hastane

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye’de üstlendikleri şehir hastanesi yatırımlarını yurtdışına taşımayı açıkladı. Akın, “Yurtdışına yönelik açılma ve yatırım konusunda benim kişisel bir hedefim var. Bu şirketi oraya da taşımak istiyorum” dedi.

Akfen İnşaat'tan 3 milyar liralık 3 şehir hastanesi!

Akfen İnşaat, Eskişehir Şehir Hastanesi yatırımı için Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası ile finansman anlaşması imzaladı.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

Sahte seyahat belgesiyle Kocaeli'den Bartın'a gelmek isteyen 12 kişiden birinin COVID-19 testi pozitif çıktı. Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle aynı minibüste seyahat eden kişiler de karantinaya alındı...

Atatürk Havalimanı'nın arazisinde yapılan hastane inşaatı mecliste!

Koronavirüs salgını nedeniyle Atatürk Havalimanı'nın arazisinde yapılan hastane inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li  Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında binaların çoğu tamamlandı!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen sahra hastanesinin büyük bir kısmında sona gelindi. Hastane inşaatının son durumu havadan görüntülendi, birbirinden ayrı inşa edilen binaların birçoğunun tamamlandığı görüldü...

Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Nisan 2020 tarihinde yapılacağını açıkladığı Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Elazığ Sivrice'de entegre hastane inşaatına başlanıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca;" Sivrice için entegre hastane inşaatına başlamak üzere karar verdik." dedi...

Christian Berger, Kilis'teki hastane inşaatını inceledi!

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Sağlık Bakanlığı ile Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası arasındaki protokol kapsamında yapılan Kilis'teki hastane inşaatına gitti. Berger, inşaattaki ilerlemeden memnun olduğunu belirtti... 

Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi!

Mersin Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi. İnşaatta hasarın oluştuğu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Kahramanmaraş'ta hastane inşaatında eylem!

Kahramanmaraş’ta özel bir hastane inşaatında çalışan işçiler, yüklenici firmadan maaşlarını alamadıkları nedeniyle eylem başlattı.

Erzincan'da hastane inşaatı çöktü! 8 yaralı!

Erzincan'da hastane ek hizmet binası inşaatında çökme meydana geldi. Çökme sonucunda 8 işçi yaralandı.

akfen inşaat hastane Haberi

akfen inşaat hastane

ISPARTA’ya 1 milyar 150 milyon TL, Eskişehir’e 1 milyar 750 milyon TL ve Tekirdağ’a 1 milyar TL’lik şehir hastanesi yatırımı yapan Akfen Holding’in çatısı altında bulunan Akfen İnşaat, bu tecrübesini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Yeniden yapılanan Akfen Holding’ten sonra Akfen İnşaat’ın dümenine geçen Selim Akın, şehir hastaneleri ve yurtlara toplamda yaklaşık 4 milyar TL yatırım yapacaklarını ve Akfen İnşaat’ın holdingin lokomotifi olacağını ifade etti. Akın, “Akfen İnşaat olarak aslında hiç gidip yurtdışında proje yapmadık. Yurtdışına yönelik açılma ve yatırım konusunda benim kişisel bir hedefim var. Bu şirketi oraya da taşımak istiyorum” açıklamasını yaptı. 



Akın, Türkiye’deki yatırımlardan elde edilen tecrübeyi Sağlık Bakanlığı’nın yurtdışına taşıma konusunda Suudi Arabistan, Pakistan, Katar gibi ülkelerle görüşmeleri olduğunu hatırlatarak, “Benzer hastaneleri Türkiye’deki modelle yurtdışında hayata...