14 / 05 / 2024

akfen ısparta yatırımları

akfen ısparta yatırımları

Akfen Holding İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, Isparta'ya inşa ettikleri hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, bölgede projelerin devam ediceği bilgisini verdi.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

Vedat Tural: Akfen GYO'nun yeni yatırımları yolda!

Akfen GYO, Ekim 2013 itibariyle 16'sı işletmede olmak üzere Türkiye ve Rusya'da yatırımları devam eden projeleri ile birlikte toplam 20 otelden oluşan bir portföye ulaştı...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Özyurtlar Emlak Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Emlak Yatırımları İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Kemal Özcan ve Fikri Yurtseven ortaklığıyla kuruldu...

akfen ısparta yatırımları Haberi

akfen ısparta yatırımları

Akfen Holding İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ne Var Ne Yok?" programına konuk oldu. Akın, şehir hastanesinin işleyişi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Şehir Hastanesini 12 ay 12 gün gibi kısa bir sürede tamamladıklarını belirten Akın şunları söyledi:"İlk betonu döktüğümüz günden bugüne geçen süre 12 ay 12 gün. Çok kaliteli bir hastane yapıldı. Depreme dayanıklılığından, enerji üretimine kadar gerçekten iyi bir tesis yapıldı. 


Hastanemizde sadece fiziki şartlar iyi değil. Tıbbi cihaz olarak ta son teknoloji kullanılacak. Odalarımız çoğunluk tek kişilik. 2 kişilik odalarda da mümkün olduğu kadar tek kişi kalacak.  Personel ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Hastanemiz büyük bir bina ama kullanış açısından vatandaşlarımız çok rahat edecek. 


Hastanemizde sadece fiziki şartlar iyi değil. Tıbbi cihaz...