28 / 04 / 2024

Akfen Isparta'daki yatırımlarını sürdürecek!

Akfen Isparta'daki yatırımlarını sürdürecek!

Akfen Holding İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, Isparta'ya inşa ettikleri hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, bölgede projelerin devam ediceği bilgisini verdi.



Akfen Holding İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ne Var Ne Yok?" programına konuk oldu. Akın, şehir hastanesinin işleyişi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Şehir Hastanesini 12 ay 12 gün gibi kısa bir sürede tamamladıklarını belirten Akın şunları söyledi:"İlk betonu döktüğümüz günden bugüne geçen süre 12 ay 12 gün. Çok kaliteli bir hastane yapıldı. Depreme dayanıklılığından, enerji üretimine kadar gerçekten iyi bir tesis yapıldı. 


Hastanemizde sadece fiziki şartlar iyi değil. Tıbbi cihaz olarak ta son teknoloji kullanılacak. Odalarımız çoğunluk tek kişilik. 2 kişilik odalarda da mümkün olduğu kadar tek kişi kalacak.  Personel ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Hastanemiz büyük bir bina ama kullanış açısından vatandaşlarımız çok rahat edecek. 


Hastanemizde sadece fiziki şartlar iyi değil. Tıbbi cihaz olarak ta son teknoloji kullanılacak. Odalarımız çoğunluk tek kişilik. 2 kişilik odalarda da mümkün olduğu kadar tek kişi kalacak. 

Personel ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. 


Hastanemiz büyük bir bina ama kullanış açısından vatandaşlarımız çok rahat edecek. Yönlendirmeden, hasta karşılamaya kadar sistem çok iyi." Akın, hastane arazisindeki ticari alanları çok acil ihtiyaçlar için kullanacaklarını da belirterek:"Ticari alanın bir kısmına Isparta'nın ihtiyacı olduğu için yaklaşık 4 bin kişilik üniversite öğrenci yurdu yapıyoruz. Duruma göre, esnafımızın isteğine göre de ticari alan planlamasını yeniden yapabiliriz" şeklinde konuştu. 


Selim Akın, Afken Holding'in Şehir Hastanesinden önce Isparta'ya Havalimanını yaptığını belirterek:"Biz artık Ispartalıyız. İlk havalimanı inşaatını da İsparta'ya yapmıştık, ilk hastaneyi de Isparta'ya yaptık. İnşallah Isparta'ya olan yatırımlar sürecektir. Isparta'yı seviyoruz" dedi.



Çözüm Gazetesi


Geri Dön