15 / 05 / 2024

ısparta hastane projesi

ısparta hastane projesi

Akfen Holding İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, Isparta'ya inşa ettikleri hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akın, bölgede projelerin devam ediceği bilgisini verdi.

TOKİ Isparta 2023 projesi için yeni tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ Isparta projesinin ihalesi 25 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Isparta 2023 projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Isparta TOKİ projesinde 124 konut yer alıyor.

TOKİ Isparta 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta Sütçüler projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 124 adet konut yer alıyor.

TOKİ Isparta projesi için beklenen tarih geldi! 124 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi için beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Isparta 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

6 soruda TOKİ Isparta Sosyal Konut Projesi 2022! Isparta ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün vatandaşlara duyurduğu TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm ayrıntılar açıklandı. Peki TOKİ Isparta 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Isparta Yalvaç'a TOKİ projesi meclis gündeminde!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde TOKİ projesi yapılması ile ilgili yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

TOKİ Isparta Çünür 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Isparta Çünür 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Isparta Çünür 2019 başvuru şartları belli oldu mu? İşte Isparta Çünür 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Isparta Keçiborlu 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Isparta Keçiborlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Isparta Keçiborlu 2019 başvuru şartları neler? İşte Isparta Keçiborlu 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

ısparta hastane projesi Haberi

ısparta hastane projesi

Akfen Holding İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ne Var Ne Yok?" programına konuk oldu. Akın, şehir hastanesinin işleyişi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Şehir Hastanesini 12 ay 12 gün gibi kısa bir sürede tamamladıklarını belirten Akın şunları söyledi:"İlk betonu döktüğümüz günden bugüne geçen süre 12 ay 12 gün. Çok kaliteli bir hastane yapıldı. Depreme dayanıklılığından, enerji üretimine kadar gerçekten iyi bir tesis yapıldı. 


Hastanemizde sadece fiziki şartlar iyi değil. Tıbbi cihaz olarak ta son teknoloji kullanılacak. Odalarımız çoğunluk tek kişilik. 2 kişilik odalarda da mümkün olduğu kadar tek kişi kalacak.  Personel ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Hastanemiz büyük bir bina ama kullanış açısından vatandaşlarımız çok rahat edecek. 


Hastanemizde sadece fiziki şartlar iyi değil. Tıbbi cihaz...