06 / 05 / 2024

akfen şişli esentepe kentsel dönüşüm

akfen şişli esentepe kentsel dönüşüm

Akfen Holding, Şişli Esentepe'de Kore Şehitleri Caddesi'nde kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Ofis, konut, iş merkezleri ve rekreasyon alanlarının olacağı Akfen Esentepe projesinde hak sahipleriyle görüşmeler sürüyor...

Duygu Özaslan Şişli'de rezidansa taşındı! 

Ünlü Youtuber Duygu Özaslan, Şişli Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansa taşındı. Duygu Özaslan'ın yeni evi 160 metrekare büyüklüğünde...

Çiğli’de 4 bin konut kaçak duruma düştü!

İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yaklaşık 170 dönümlük bir alanın parselasyon planı iptal edildi. Bölgede bulunan yaklaşık 4 bin ruhsatlı konut kaçak durumuna düştü.

Şişli Esentepe imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Esentepe Mahallesi, 1946 ada içindeki tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Şişli Esentepe belediye hizmet alanı imar planı askıda!

İstanbul Şişli İlçesi, Esentepe Mahallesi'nde Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

Şişli Akfen Esentepe Projesi iletişim!

Şişli Akfen Esentepe Projesi iletişim için 0212 272 02 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Akfen İnşaat imzası taşıyan proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek.

Akfen İnşaat Esentepe Projesi!

Akfen İnşaat Esentepe Projesi 62 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek. “Business Park” konseptiyle tasarlanan proje ofis, iş merkezleri, rekreasyon alanları ve konutlardan oluşuyor.

Akfen İnşaat Esentepe kentsel dönüşüm projesinin ilk görselleri!

Akfen Holding, Şişli Esentepe'de Kore Şehitleri Caddesi'nde kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Ofis, konut, iş merkezleri ve rekreasyon alanlarının olacağı Akfen Esentepe projesinde hak sahipleriyle görüşmeler sürüyor...

Akfen İnşaat Şişli'de kentsel dönüşüme başlıyor!

Hamdi Akın'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Akfen Holding, İstanbul'un merkezinde kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. Akfen İnşaat, Türkiye'nin en değerli lokasyonlarından biri olan Şişli, Esentepe'de hak sahipleriyle masaya oturdu.

Akfen İnşaat Esentepe'de kentsel dönüşüme başlıyor!

Ünlü işadamı Hamdi Akın'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Akfen Holding, İstanbul'un merkezinde kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. Akfen İnşaat, Türkiye'nin en değerli lokasyonlarından biri olan Şişli, Esentepe'de hak sahipleriyle masaya oturdu.

Sampaş ve Akfen Holding'ten Şişli Central projesi!

Geçtiğimiz yıl Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'nin tamamında 150 bin metrekarelik bir alanı kapsayacak Yeni Kore Şehitleri projesiyle konuşulan grup, bu kez aynı bölgede planladıkları Şişli Central projesiyle ortaya çıktı.

Şişli su kesintisi 5 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli ilçesinin Esentepe ve Mecidiyeköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 5 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Şişli su kesintisi 24 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli ilçesinin Esentepe mahallesinde şebeke hattı branşman arızası nedeni ile 24 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Şişli su kesintisi 23 Ekim 2014

İstanbul Avrupa Yakası Şişli ilçesinin Esentepe, Mecidiyeköu ve Gülbahar mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 16:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

akfen şişli esentepe kentsel dönüşüm Haberi

akfen şişli esentepe kentsel dönüşüm


Akfen Holding, Şişli Esentepe'de Kore Şehitleri Caddesi'nde kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Akfen Holding Esentepe projesi 62 bin metrekare alanda yapılacak. Kentsel dönüşüm proje alanında toplam 74 bina bulunuyor.



Daha güvenli, yaşanabilir, kent ile bütünleşmiş insan hareketliliğinin canlandığı bir “Business Park” konseptiyle hazırlanan proje için hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Projede ofis, konut, rekreasyon alanları olacak.



Akfen Esentepe kentsel dönüşüm projesinde emsal 3. Bu emsalin üzerinde oluşabilecek Emsal değerinden gelen inşaat artışı yüzde 50 hak sahibi, yüzde 50 yatırımcı şeklinde paylaşılacak. Proje ruhsat alınması itibariyle 36 ayda tamamlanacak.







İrtibat ofisi: Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi Engin İş Hanı :31 34394 Zincirlikuyu İstanbul



Tel: 0212 272 02 05

Web: www.yenikoresehitleri.com

Gülcihan...