20 / 05 / 2024

akg 2014 yatırımları

akg 2014 yatırımları

AKG, Türkiye’de stratejik bir yatırımı daha bu yıl faaliyete geçiriyor. Firma, 3 milyon euroya mal olacak CAB lehim fırınlarını haziran itibarıyla hizmete alarak, üretimini yüzde 100 yerlileştirmeyi planlıyor.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 7 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akgül, Abdi Akgül ve Kazım Akgül ortaklığında kuruldu.

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Archerson CND Gayrimenkul Yatırımları ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Candan Akgül tarafından kuruldu.

Mustafa Toprak Kiraz yatırımlarını inceledi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, ilçe ziyaretleri kapsamında Kiraz'a gitti. Kiraz İlçe Kaymakamı Mustafa Akgül ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile görüşen Toprak, ilçedeki kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

Ali Mantı Mamak yatırımları hakkında bilgi aldı!

Mamak Kaymakamı Ali Mantı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte spor yatırımlarını gezerek tesisler hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan Akgül "Dev spor yatırımlarımızla Mamaklıların hizmetindeyiz" dedi

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

Netsel Turizm Yatırımları değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklama ve değerleme raporu şöyle...

İZSU 2015'teki yatırımları için 593 milyon lira kaynak ayırdı!

2014 yılı boyunca kente 267 milyon liralık yatırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı.

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı!

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı. DELOITTE Türkiye’ nin raporuna göre, iki seçime ve gelişmekte olan piyasalardaki likidite baskısına rağmen 2014 yılında yatırımcılar, Türkiye’den vazgeçmediler.

Doğu'da gayrimenkul yatırımları artacak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, konutta 2014'te ertelenen talebin yeni yılda sektörde büyümeye etki edeceği düşüncesinde. Tanes gelecek dönemde ise yatırımların Doğu'ya kayacağını söyledi.

akg 2014 yatırımları Haberi

akg 2014 yatırımları


Dünyanın önde gelen radyatör ve soğutucu üreticisi Alman AKG, iki yıl önce üretime başladığı Türkiye’de stratejik bir yatırımı daha bu yıl faaliyete geçiriyor. Firma, 3 milyon euroya mal olacak CAB lehim fırınlarını haziran itibarıyla hizmete alarak, üretimini yüzde 100 yerlileştirmeyi planlıyor. 


AKG Group, Kemalpaşa’da Mart 2012’den bu yana üretim yapan tesisini, sadece Türkiye değil, Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri için de üretim merkezi olarak görüyor. AKG Grubu radyatör, yağ soğutucu, intercooler ürün portföyü ile iş makineleri, kompresör, savunma sanayi araçları, demiryolu araçları, tarım ve orman araçları, elektronik sanayi, hidrolik sistem üreticilerinin dünyadaki en büyük tedarikçisi konumunda. AKG Türkiye, İzmir tesislerine eklediği 3 bin metrekarelik yeni bina ile toplam kapalı alanını 14 bin 500 metrekareye çıkardı. 2014’ü yüzde 80 gibi dikkat...