05 / 05 / 2024

AKG Gazbeton ısı yalıtım plağı

AKG Gazbeton ısı yalıtım plağı

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, Ar - Ge çalışmaları sonucunda tamamen yerli imkânlarla ürettiği yeni nesil ısı yalıtım plağı Minepor’u sektörün hizmetine sundu.

Büyükçekmece'de riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, söz konusu yıkımlar hakkında açıklama yaptı.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi doldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu.

Fadıl Akgündüz'ün nitelikli dolandırıcılık davasında 30 şikayet!

Fadıl Akgündüz ve akrabalarının yaptıkları projelerle 349 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanmalarına devam ediliyor. 30 kadar mağdur, Fadıl Akgündüz ve akrabalarından şikayetçi olduklarını söylediler. 

Hasan Akgün ihale davasıyla ilgili iddiaları yalanladı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece yat limanı ihalesiyle ilgili ifade verdi. Meclisteki sözlerini yalanlayan Akgün, ihaleyi bir Alman firmaya verdiğini söyleyerek “Reddediyorum, rapor siyasi” dedi.

Hasan Akgün'e ihale usulsüzlüğünden hapis istemi!

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 12 yıldır yapmaya çalıştığı yat limanı projesinde ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla hakim karşısına çıkarılacak. 

Fadıl Akgündüz'ün nitelikli dolandırıcılık davasında 25 şikayet!

Fadıl Akgündüz'ün ve 7 sanığın, yaptıkları projelerde 349 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. 25 müşteki, sanıklardan şikayetçi olduklarını söyledi.

Fadıl Akgündüz'ün dosyaları 2 yıldır bilirkişi bekliyor!

‘Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz’den alacaklı olanların avukatı Sıtkı Cansız, davaların bilirkişi engeline takıldığını ifade ederek “Dosyalar bir kamyon dolusu. Kimse incelemek istemiyor” diye açıklama yaptı. 

Rıdvan Akgün: Sadece TL ile konut satılmalı!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, inşaat ve emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Akgün, gayrimenkul satışının sadece TL üzerinden yapılması gerektiğini söyledi.

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Nitelikli ve güvenli yapı ihtiyacı bir üst seviyeye taşınıyor!

AKG Gazbeton, Marmara Depremi’nin 19’uncu yıl dönümü sebebiyle korkutan senaryolarla başa çıkmak için güvenli yapıların inşasının gerekliliğini kaydetti... 

Fadıl Akgündüz'e istinaf darbesi!

Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'e açılan bir davada mağdurun başvurusu yerel mahkeme tarafından “sözleşme fesih edilmemiş” diye reddedildi. İstinaf mahkemesi de kararı bozup Capricegold’un yükümlülüklerini yerine getirip getirmediğinin incelenmesini istedi.

AKG Gazbeton ısı yalıtım plağı Haberi

AKG Gazbeton ısı yalıtım plağı

‘YILIN ISI YALITIM ÜRÜNÜ’ A1 SINIFI MİNEPOR PİYASADA


Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, Ar-Ge çalışmaları sonucunda tamamen yerli imkânlarla ürettiği yeni nesil ısı yalıtım plağı Minepor’u sektörün hizmetine sundu. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından “A1 hiç yanmaz ürün” olarak tescillenen ve belgelenen “Minepor”, bu özelliği ile yalıtım sektöründe büyük bir başarıya imza attı.  



AKG Gazbeton inovatif Ar-Ge çalışmalarıyla başta yalıtım olmak üzere gayrimenkul ve alt sektörlerine kazandırdığı katma değerli ürünlerine bir yenisini daha ekledi. AKG Gazbeton Ar-Ge ekibi tarafından yoğun çalışmalar neticesinde, mineral esaslı yerli hammaddelerle “Yeni Nesil Isı Yalıtım Plağı Minepor” üretildi.


Minepor, inşaatlarda binaların iç ve dış cepheleri ile otopark tavanlarında betonarme yüzey yalıtımı ihtiyaçlarına cevap vermek için kullanılacak. Yapısındaki yanmazlık özelliğinin yanı sıra üst düzey yalıtım,...