18 / 05 / 2024

Akgül Grup Bodrum oteli

Akgül Grup Bodrum oteli

Türkiye’nin farklı şehirlerinde toplam 7 otelinde bin 680 yatak kapasitesiyle alternatif turizm alanında hizmet veren Ak-Gül Grup, Bodrum’un Mazı bölgesinde inşa edeceği yeni oteliyle grubun yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Gülşen Bodrum'dan 7 milyon TL'ye ev aldı!

Bodrum'da aradığı evi sonunda bulan şarkıcı Gülşen, bu ev için 7 milyon TL'yi gözden çıkardı...

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Doğan Holding'in Bodrum'daki otelini Hilton işletecek!

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanında bulunan, Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan Işıl Club Bodrum'u da bünyesine kattı.

Akgül Grup Bodrum oteli Haberi

Akgül Grup Bodrum oteli

Bodrum’un Mazı köyünde 50 dönüm alan üzerine kurulacak tatil köyünün  toplam yatırım maliyeti 100 milyon doları bulacak. Projenin 2016’nın başında hizmete girmesi hedefleniyor. Mimarisiyle İslami hassasiyetler gözetilerek, bir yaşam alanı olacak şekilde tasarlanan tatil köyü villa, sosyal ve günübirlik tesis olmak üzere üç ayrı bölümden oluşacak. Kadınlar sadece havuz ya da denizde değil, odalarından çıktıktan sonra tesisin büyük bir bölümünde rahat hareket edebilecek.


Otelin tamamlanmasıyla 500 ila 800 kişinin istihdam edileceğini belirten Ak-Gül Oteller Grubu CEO’su Turan Altun, alternatif turizmi tercih eden müşterilere ne konut, ne tatil köyü ne de oda sitemi tam olarak uygun olmadığını ve bunun da sıkıntı oluşturduğunu söyledi.


Bugüne kadar İslami otel olarak yapılan yerlerin dönüştürme yerler olduğunun kaydeden Altun, “Biz ilk defa mimarisini konsepte uygun şekilde...