21 / 05 / 2024

Akgüllü Yapı Malzemeleri kimin

Akgüllü Yapı Malzemeleri kimin

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Akgül tarafından kuruldu. 

Kalkavanlar Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavanlar Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgül tarafından kuruldu.

Bahaş Holding ve Mertinox Yapı Malzemeleri güçlerini birleştirdi!

İnşaat, taahhüt, sağlık, turizm, ve teknoloji alanlarında faaliyetlerini devam ettiren Bahaş Holding, alanında söz sahibi olan 30 yıllık marka Mertinox Yapı Malzemeleri ile güçlerini birleştirdi.

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi kuruldu!

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Akgül tarafından kuruldu. 

Bos Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bos Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erhan Akgün tarafından kuruldu.

GLL İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLL İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Güllü tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Bahçeşehir, 2.Kısım Mahallesi, Boğazköy Caddesi'nde kuruldu.

Aktun Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktun Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hanife Akgül ve Tuncay Uçar tarafından 30 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.

Yapı malzemeleri mobil sistem ile denetlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlık olarak “ Mobil Yapı Malzemeleri Denetim Sistemi ” adı altında bir yazılım geliştirdiklerini açıkladı.

Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Control İnşaat ve Yapı Malzemeleri Laboratuvar Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Soğukpunar, Ender Akgül, Muhammed Göl tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik hükümlerini artık Bayındırlık ve İskan Bakanlığı değil, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütecek...

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 2 Ekim 2014 tarihinde ve 29137 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında yapılan değişiklikler...

Çift Kral Yapı Malzemeleri Kimyevi Madde İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çift Kral Yapı Malzemeleri Kimyevi Madde İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Serkan Gezmiş, Hüseyin Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Türköz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Keleş, Engin Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Akgüllü Yapı Malzemeleri kimin Haberi

Akgüllü Yapı Malzemeleri kimin

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Akgül tarafından kuruldu. 

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi konusu:
İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ VE UYGULAMA a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak VE anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Akgüllü Yapı Malzemeleri Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limitede Şirketi adres: Mevlana Mahallesi Veysel Karani Cad.No:254 A...