14 / 05 / 2024

Akgünler Turizm

Akgünler Turizm

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren Akgünler Turizm, Trabzon, Kayseri ve Bursa'dan Kıbrıs'a sabit fiyatlı direkt uçuş seferleri ile iki ülke ilişkilerinde fark yaratmayı amaçlıyor.

Kayseri'den Kıbrıs'a direkt uçuşlar Haziran'da başlayacak!

Uçuşlar, Kayseri Erkilet Havaalanı ile Kıbrıs Ercan Havaalanı arasında 23 Haziran'da başlayacak olup her hafta toplamda 3 sefer olmak üzere, Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri karşılıklı yapılacak.

Cesu Medikal Ürünler Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesu Medikal Ürünler Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibatu Dıallo tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Napoleon Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Napoleon Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahan ve Yılmaz Akgün ortaklığında kuruldu.

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Akgün tarafından kuruldu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Glampıng Resort Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Glampıng Resort Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akgül tarafından kuruldu.

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ata Teoman Kargün, Fatih Akgüneş, Sadettin Gök ve Yunus Akgüneş ortaklığında kuruldu.

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 7 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akgül, Abdi Akgül ve Kazım Akgül ortaklığında kuruldu.

Paper Turizm İnşaat Metal Tekstil Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paper Turizm İnşaat Metal Tekstil Kimyevi Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çamlıca tarafından kuruldu.

Maaz İnşaat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Maaz İnşaat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akgül tarafından kuruldu.

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Cenko İnşaat Ticaret ve Turizm Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 34 milyon 224 bin 400 TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz, Esra Korkmaz, Cengiz Korkmaz, Halil İbrahim Movüt ve Mehmet Akgün ortaklığında kuruldu.

AKR Internatıonal Konaklama Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKR Internatıonal Konaklama Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Mushtaq Ahmed, Kenan Özkan, Safdar Iqbal ve Şahin Cihangir Akgül ortaklığında kuruldu. 

Akgünler Turizm Haberi

Akgünler Turizm

KKTC'de faaliyet gösteren Akgünler Turizm, Trabzon, Kayseri ve Bursa'dan Kıbrıs'a sabit fiyatlı direkt uçuş seferleri ile iki ülke ilişkilerinde fark yaratmayı amaçlıyor. 


Akgünler Turizm M.I.C.E. Müdürü Çağlayan Sarıgül, Borajet'le yaptıkları anlaşma ile cuma, pazar ve pazartesi olmak üzere haftanın üç günü gerçekleşen karşılıklı seferlerin farklı kültürleri tanıştırması bakımından ciddi bir yatırım anlamı taşıdığını vurguladı. Sarıgül, tek yönde en kısa altı saatte ve en az iki uçak seferiyle yapüan ziyaretlerin yaklaşık bir saatte tek uçuşla gerçekleşmesinin önemli bir zaman ve maliyet tasarrufu oluşturduğunu ifade ederek seçilen destinasyonların bölgesi içerisinde bu konforu sağlama özellikleri olan iller olduğunu belirtti. 


Trabzon merkezli Karadeniz turu ve Kayseri merkezli GAP turu sayesinde KKTC ile Türkiye arasında kültür turizmi ile başlayan ve ticari işbirliklerine kadar uzanan bir kazanıma...