29 / 04 / 2024

Kayseri'den Kıbrıs'a direkt uçuşlar Haziran'da başlayacak!

Kayseri'den Kıbrıs'a direkt uçuşlar Haziran'da başlayacak!

Uçuşlar, Kayseri Erkilet Havaalanı ile Kıbrıs Ercan Havaalanı arasında 23 Haziran'da başlayacak olup her hafta toplamda 3 sefer olmak üzere, Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri karşılıklı yapılacak.



Turizm, sanayi ve eğitimin kalbi olan Türkiye'nin nadide şehri Kayseri'den, Yavru Vatan Kıbrıs'a her hafta karşılıklı direkt uçuşlar 23 Haziran da başlıyor. 

Uçuşlar, Kayseri Erkilet Havaalanı ile Kıbrıs Ercan Havaalanı arasında 23 Haziran'da başlayacak olup her hafta toplamda 3 sefer olmak üzere, Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri karşılıklı yapılacak. Bora Jet'in yenilenen genç Jet filosu, Kayserili seyahat severlerin hem hızlı hem üst düzey konforla güzel bir uçuş keyfi yaşaması için koşulsuz memnuniyet garantisi ile hizmet sağlayacak. 


Uçuşlar, haftada 3 kez Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri saat 13:05'de Kayseri'den Ercan'a, 11:45'de Eıcan'dan-Kayseri'ye olacak şekilde planlandı. Üstelik pasaportsuz ve vizesiz yalnızca nüfus cüzdanı ile bambaşka bir iklimi, bambaşka bir ülke deneyimini Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni sadece 50 dakikalık uçuş sonrasında keşfedebilirsiniz. 

Kuzey Kıbrıs'ın en deneyimli ve köklü turizm şirketi olan Akgünler Turizm, bu seferlerin planlayıcısı ve servis sağlayıcısı olarak; Türkiye Cumhuriyeti 'nin bir çok şehrinde olduğu gibi şimdi de Kayseri'deki seçkin seyahat acentalarına turistik tatil seçeneklerini sunmaktan memnuniyet duyacağını belirtti. 


Akgünler turizm öncülüğündeki bu seferler sayesinde Akdeniz'in en güzel adası Kuzey Kıbrıs'ta kıymetli Kayseri halkına yeni ve kaçınılmaz tatil fırsatları sunulacak. 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kuzey Kıbrıs bakir kumsallarına doğan güneşi, el değmemiş doğal güzellikleri ile tepeden tırnağa yenilenmiş çok özel tesisleri, tarihi değerleri ve mutfak kültürü ve renkli eğlence hayatı ile her bütçeye uygun en özel tatil bölgelerinden bir tanesi olarak dikkat çekmektedir. Kıbrıs'ın doğal dokusu ile kültürel zenginliklerini harmanlayan bir çok rehberli-rehbersiz Kültür gezisi programları ise Ada'nın en köklü ve dinamik Tur Operatörü Akgünler Turizm profesyonel hizmet prensibi ile özel olarak hazırlanan programlar Kayserili seyahat severlere unutulmaz anılar yaşatacaktır. Diğer yandan; karşılıklı gerçekleşecek bu seferler ile Kuzey Kıbrıs'tan Kayseri, Erciyes, Kapadokya bölgelerine oluşturulacak kültür ve kayak paketleri ile karşılıklı turizm hacminin genişlemesi için önemli bir adım olacaktır. 


Bilhassa Kış döneminde Kuzey Kıbrıs halkının özlemini duyduğu uluslararası standartlara sahip bembeyaz uçsuz bucaksız pistlerin yer aldığı kayak merkezi, doğal güzellikleri ve eşsiz mutfak kültürü ile Anadolu misafirperverliğinde Kayseri ve çevresi destinasyonları ise, Kuzey Kıbrıs Halkı için cazip bir alternatif olacaktır. 


Akgünler Turizm Kuruluşu hem Kayseri hem Kuzey Kıbrıs için bu projenin olumlu ve hayırlı bir gelişme olduğunu vurgularken ilk defa gerçekleştirilecek olan bu direkt seferlerin birbirinin ayrılmaz bir parçası olan her iki Vatan için de hayırlı uğurlu ve verimli bir işbirliği temennisinde bulunmaktadır" denildi. ğladı. Uluslararası harcamalarda, Brezilya ise 2013 yılında %13 artışla, 25 milyar dolar gelir elde etti. 


Kayseri Haber 


Geri Dön