17 / 05 / 2024

Akgünler Turizm KKTC-Türkiye seferlerini artırdı!

Akgünler Turizm KKTC-Türkiye seferlerini artırdı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren Akgünler Turizm, Trabzon, Kayseri ve Bursa'dan Kıbrıs'a sabit fiyatlı direkt uçuş seferleri ile iki ülke ilişkilerinde fark yaratmayı amaçlıyor.



KKTC'de faaliyet gösteren Akgünler Turizm, Trabzon, Kayseri ve Bursa'dan Kıbrıs'a sabit fiyatlı direkt uçuş seferleri ile iki ülke ilişkilerinde fark yaratmayı amaçlıyor. 


Akgünler Turizm M.I.C.E. Müdürü Çağlayan Sarıgül, Borajet'le yaptıkları anlaşma ile cuma, pazar ve pazartesi olmak üzere haftanın üç günü gerçekleşen karşılıklı seferlerin farklı kültürleri tanıştırması bakımından ciddi bir yatırım anlamı taşıdığını vurguladı. Sarıgül, tek yönde en kısa altı saatte ve en az iki uçak seferiyle yapüan ziyaretlerin yaklaşık bir saatte tek uçuşla gerçekleşmesinin önemli bir zaman ve maliyet tasarrufu oluşturduğunu ifade ederek seçilen destinasyonların bölgesi içerisinde bu konforu sağlama özellikleri olan iller olduğunu belirtti. 


Trabzon merkezli Karadeniz turu ve Kayseri merkezli GAP turu sayesinde KKTC ile Türkiye arasında kültür turizmi ile başlayan ve ticari işbirliklerine kadar uzanan bir kazanıma açüım sağlanacağına inandıklarını ifade eden Sarıgül, Bursa'nm tercih edilmesinde ise sanayide gelişmiş bölge olmasımn ön plana çıktığım ve karşüıklı iş üişküeri potansiyelinin göz önüne alındığını bunun yanı sıra kış turizmi bölgesi olmasınm da etkili olduğunu anlattı. Sabit fiyat satışları artırdı 11 Temmuzda başlayan TrabzonKKTC uçuşlarında ilk bir haftada Ramazan ayı olmasına karşın yüzde kırk doluluk oranı yakaladıklarını bildiren Sarıgül, sundukları hizmetin en önemli farklılığmın sabit fiyat uygulaması olduğunu, bu sayede hem büetin satın alınması konusunda zaman tedirginliğinin ortadan kalkması hem de tur operatörlerinin paket tur satışı bakımından rahatlamasının söz konusu olduğunu ifade etti. Sarıgül, ulaşım sorunu aşüdığında bağların güçleneceğine inandığını belirtti. 



Dünya 


Geri Dön