07 / 07 / 2024

Akgünler Turizm yeni seferleri

Akgünler Turizm yeni seferleri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren Akgünler Turizm, Trabzon, Kayseri ve Bursa'dan Kıbrıs'a sabit fiyatlı direkt uçuş seferleri ile iki ülke ilişkilerinde fark yaratmayı amaçlıyor.

Yüzde 25 zam sınırının bitmesine sayılı günler kaldı: Yeni dönemde ev sahipleri ve kiracıların hakları neler? 

1 Temmuz sonrasında  Kira artışında üst sınır son 12 aylık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artış oranına göre belirlenecek. İşte detaylar...

ŞOK'ta 25-30 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta yeni haftada hangi ürünlerde indirimler var...

ŞOK yeni haftanın aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bugünden itibaren başlayan indirimler 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. 

A101'in yeni kataloğu için son tarih 22 Mart! A101'de bu hafta hangi ürünler indirimde? 

Perakende devi A101 merakla beklenen 16-22 Mart aktüel kataloğunu paylaştı. Peki A101'de bu hafta hangi ürünler indirimde? A101’deki hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte A101'in yeni kataloğu...

İnşaat Mühendisler Odası'ndan kritik açıklama: Yeni bir imar affı çıkabilir!

İnşaat Mühendisler Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, son 21 yılda 9 kez imar affı çıkarıldığını belirterek, yerel seçimlere sayılı günler kala yeni imar affının çıkabileceğini belirtti.

Cesu Medikal Ürünler Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesu Medikal Ürünler Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibatu Dıallo tarafından kuruldu.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Ziraat Bankası’ndan eylül ayına özel 1.250 TL hediye! Başvuruyu yapan parayı kapacak!

Ziraat Bankası, tatil sezonunun kapanmasına sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenledi. Tatil Sepeti ile iş birliği kapsamında düzenlediği kampanyayla 1.250 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

ŞOK’ta piknik masası 249 TL’ye, 3 kişilik yatarlı salıncak 6.499 TL’ye, termos çanta 59,95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının bitimine sayılı günler kala yeni indirimli ürünlerini duyurdu. Bu doğrultuda, piknik masası 249 TL’ye, 3 kişilik yatarlı salıncak 6.499 TL’ye, termos çanta 59,95 TL’ye düştü. İşte 30 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası'ndan seçim öncesi yeni hamle geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan (TCMB) seçime sayılı günler kala yeni hamle geldi.  Merkez Bankası bankaların zorunlu karşılık yükümlülükleri üzerinde tuttukları yabancı para serbest hesaplar için ödediği faizi yüzde 4.75’e yükseltti.

Yeni yönetmelikle çok sayıda elektrikli ve elektronik eşya ithal edebileceksiniz! İşte o ürünler!

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni yönetmelik kapsamında atık elektrikli ve elektronik eşyalar ithal edilebilecek. Peki yönetmeliğin kapsamı ne, hangi ürünler ithal edilebilecek? İşte merak edilen yönetmeliğin ayrıntıları…

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Akgünler Turizm yeni seferleri Haberi

Akgünler Turizm yeni seferleri

KKTC'de faaliyet gösteren Akgünler Turizm, Trabzon, Kayseri ve Bursa'dan Kıbrıs'a sabit fiyatlı direkt uçuş seferleri ile iki ülke ilişkilerinde fark yaratmayı amaçlıyor. 


Akgünler Turizm M.I.C.E. Müdürü Çağlayan Sarıgül, Borajet'le yaptıkları anlaşma ile cuma, pazar ve pazartesi olmak üzere haftanın üç günü gerçekleşen karşılıklı seferlerin farklı kültürleri tanıştırması bakımından ciddi bir yatırım anlamı taşıdığını vurguladı. Sarıgül, tek yönde en kısa altı saatte ve en az iki uçak seferiyle yapüan ziyaretlerin yaklaşık bir saatte tek uçuşla gerçekleşmesinin önemli bir zaman ve maliyet tasarrufu oluşturduğunu ifade ederek seçilen destinasyonların bölgesi içerisinde bu konforu sağlama özellikleri olan iller olduğunu belirtti. 


Trabzon merkezli Karadeniz turu ve Kayseri merkezli GAP turu sayesinde KKTC ile Türkiye arasında kültür turizmi ile başlayan ve ticari işbirliklerine kadar uzanan bir kazanıma...