02 / 05 / 2024

Akgür Enerji İnşaat adres 

Akgür Enerji İnşaat adres 

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selahatdin Akgüre tarafından kuruldu.

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Ntb Turizm Yatırım Tarım Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntb Turizm Yatırım Tarım Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Yiğit tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Renas Altyapı Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Renas Altyapı Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret.  Anonim Şirketi Bahçelievler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Bağcı tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 7 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akgül, Abdi Akgül ve Kazım Akgül ortaklığında kuruldu.

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Serin, Tamer Özkan, Aras Marrine Yatırım Holding Anonim Şirketi ve YEO Elektrik Otomasyon Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Akgür Enerji İnşaat adres  Haberi

Akgür Enerji İnşaat adres 

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selahatdin Akgüre tarafından kuruldu.

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca faaliyet amaçları ve konuları şunlardır: 3.1. Şirket yenilenebilir enerji kaynaklarından veya diğerlerinden elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır. -Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek. -Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak. -Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya...