19 / 05 / 2024

Akhisar Arena inşaatı

Akhisar Arena inşaatı

Akhisar Arena'nın yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek. Yapımı yarıda kalan Akhisar Arena'nın tamamlanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi yetkisi verildi.

Matar Ba: Türkler inşaat işini iyi biliyor!

Senegal Spor Bakanı Matar Ba, 8 Ağustos'ta açılacak Dakar Arena'yı ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Ba, Türk firmalarının yapımını üstlendiği Dakar Arena için "Türkler bu işi biliyor, inşaat işini harika yapıyor'' diye konuştu.

Akhisar'da Arazi Toplulaştırma Projeleri'nin inşaatı başlıyor!

DSİ 2. Bölge, Akhisar Gördes Sol Sahil ve Arazi Toplulaştırma Projeleri inşaatına başlamak için üzüm hasadının bitmesini bekliyor

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

2014 yılında inşaatına başlanılan Akhisar Arena'da sona gelindi. Stadın kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlandı. Temmuz ayında yapılacak hibrit çim seriminin ardından yeni sezonda açılacak.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim!

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de konumlandırılan Pergamon Köşkleri projesinde kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor. Arena İnşaat Pergamon Köşkleri iletişim...

THK, Manisa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Manisa Akhisar İlçesi, Hacıishak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 25 Ocak 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Galatasaray'ın Riva projesindeki inşaat izni 2 kat artıyor!

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu dün TT Arena’da yapılırken, Başkan Dursun Özbek yakın dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Özbek, Riva'da inşaat izninin 2 kat arttığını belirtti.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Düzce'de inşaat sektörü canlandı!

Düzce Postası Gazetesi köşe yazarı olan Metin Köseer bugünkü yazısında bölgedeki inşaat sektörünü ve yatırımları değerlendirdi. İnşaat sektörünün canlandığını belirten Köseer, ''Düzce'ye yeni bir arena yapılmalı'' dedi.

Akhisar Arena'ya isim önerisi!

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Akhisar Arena'yı Gençlik ve Spor Bakanlığı yapacak!

Akhisar Arena'nın yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek. Yapımı yarıda kalan Akhisar Arena'nın tamamlanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi yetkisi verildi.

Akhisar Arena inşaatı Haberi

Akhisar Arena inşaatı

Akhisar Arena'nın yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek.


Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya yapımı yarıda kalan Akhisar Arena'nın tamamlanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi yetkisi verildi. 


Akhisar Belediye Meclisi, 6 Mayıs'ta gerçekleştirdiği toplantıda alt komisyona gönderilen stat inşaatının tamamlanması için bakanlığa devredilmesi konusunda komisyon kararı vermiş, nihayet karar için bugün olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. 


Meclisin bu konuda yetki verdiği Hızlı, yaptığı konuşmada, kararın Akhisar şehri için hayırlı olsun temennisinde bulundu. 


Hızlı, "Bir aksilik çıkmadığı takdirde Akhisar Belediyespor'un 2016-2017 sezonunda maçlarını 12 bin kişilik stadyumda oynaması için elimizden geleni yapacağız."...