18 / 05 / 2024

Akhisar Arena projesinin sözleşmesi iptal mi edildi

Akhisar Arena projesinin sözleşmesi iptal mi edildi

Akhisar Arena Stadı’nın yapımını üstlenen Hayranoğulları İnşaat, Akhisar Belediyesi’nin sözleşmelerini haksız yere feshettiğini iddia ederek yasal girişimlere başvurulacağını açıkladı.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Akhisar 2020 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut 2020 projesi kapsamında hayata geçirecei Manisa Akhisar projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

2014 yılında inşaatına başlanılan Akhisar Arena'da sona gelindi. Stadın kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlandı. Temmuz ayında yapılacak hibrit çim seriminin ardından yeni sezonda açılacak.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Akhisar Arena'ya isim önerisi!

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Akhisar Arena'yı Gençlik ve Spor Bakanlığı yapacak!

Akhisar Arena'nın yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek. Yapımı yarıda kalan Akhisar Arena'nın tamamlanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi yetkisi verildi.

Akhisar Arena'yı Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak!

Manisa'da Akhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Akhisar Arena Stadı'nı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün stadı yapma talebi ise kabul edilmedi.

Cengiz Ergün'den Akhisar Arena açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

Akhisar Arena yargıya taşınıyor!

Akhisar Arena Stadı’nın yapımını üstlenen Hayranoğulları İnşaat, Akhisar Belediyesi’nin sözleşmelerini haksız yere feshettiğini iddia ederek yasal girişimlere başvurulacağını açıkladı.

Müteahhit firma Akhisar Arena Stadyumu sözleşmesini feshetti!

Akhisar Belediyesi, inşaatı yılan hikayesine dönen Akhisar Arena'nın yapımını üstlenen müteahhit firmanın sözleşmesini feshetti.

Vadistanbul Havaray projesinin imar planı onaylandı!

Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak Havaray projesinin imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisinde onaylandı.

Akhisar Arena projesinin sözleşmesi iptal mi edildi Haberi

Akhisar Arena projesinin sözleşmesi iptal mi edildi

Akhisar Belediyespor'un yeni stadı Akhisar Arena'nın inşaatını gerçekleştiren firma, belediyeyi mahkemeye vermeye hazırlanıyor.


Akhisar Belediyesi’nin, “Sözleşme hükümlerine uyulmadı” gerekçesi üzerine bir açıklama yapan Hayranoğulları İnşaat, son teslim tarihinin 19 Ocak 2016 olduğunu, yapılan haksız fesih nedeniyle şirketin gerekli yasal girişimlere başladığını, oluşacak maddi ve manevi zararın yasal çerçevede tahsil edilmesi yoluna gidileceği belirtti. Firmanın açıklaması şöyle:“Statta zemin, iyileştirme zorunluluğu doğmuş ve ilave işler şirketimize yaptırılmıştır. Projede olmayan ancak yapılması zorunlu olan imalatların Belediye tarafından kabul edilmemesi üzerine şirketimizce bilirkişi marifetiyle mahkeme tespiti yaptırılmış ve imalatların projelerde olmadığı ispatlanmıştır. Belediye eksik ve hatalı olduğunun üstünü kapatmak amacıyla işin süresi dolmadan, sözleşme ve eki şartnamelere uymadan haksız gerekçelerle fesih yoluna...