28 / 04 / 2024

Vadistanbul Havaray projesinin imar planı onaylandı!

Vadistanbul Havaray projesinin imar planı onaylandı!

Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak Havaray projesinin imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisinde onaylandı.



İstanbul'da Seyrantepe ile Sarıyer Cendere Vadisi arasında 750 metrelik Havaray yapılmasına ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde onaylandı.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Sarıyer İlçesi Cendere Vadisi ile Seyrantepe istasyonu arası Havaray hattına ilişkin 1/5000-1/1000 ölçekli nazım imar planı değişikliği teklifini içeren komisyon raporu oylamaya sunuldu. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. 


Cendere Vadisi ile Seyrantepe İstasyonu-Türk Telekom Arena Stadyumu güzergahı arasında 750 metre olarak planlanan Havaray 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2,63 dakika olacak. Havaray'ın maliyeti 24 milyon dolar olarak hesaplandı.


AA


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul'da Seyrantepe ile Sarıyer Cendere Vadisi arasında havaray yapılmasına ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde onaylandı Cendere Vadisi ile Seyrantepe İstasyonu Türk Telekom Arena Stadyumu güzergahı arasında 750 metre olarak planlanan havaray 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2.63 dakika olacak. Havarayın maliyeti 24 milyon dolar olacak. 


Bugün



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Seyrantepe ile Sarıyer Cendere Vadisi arasında 750 metrelik Havaray yapılmasına ilişkin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Sarıyer İlçesi Cendere Vadisi ile Seyrantepe istasyonu arası Havaray hattına ilişkin 1/5000-1/1000 ölçekli nazım imar planı değişikliği teklifini içeren komisyon raporu oylamaya sunuldu. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Cendere Vadisi ile Seyrantepe İstasyonu-Türk Telekom Arena Stadyumu güzergâhı arasında 750 metre olarak planlanan Havaray, 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2.63 dakika olacak. Havaray'ın maliyeti 24 milyon dolar olarak hesaplandı. 


Habertürk


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı; 

 

İstanbul'da Seyrantepe ile Sarıyer Cendere Vadisi arasında 750 metrelik Havaray yapılmasına ilişkin imar planı İBB Meclisinde onaylandı.  


Cendere Vadisi ile Seyrantepe İstasyonu- Türk Telekom Arena Stadyumu güzergahı arasında 750 metre olarak planlanın Havaray 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2,63 dakika olacak. Havaray'ın maliyeti 24 milyon dolar olarak hesaplandı.


Vatan


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


İSTANBUL'da Seyrantepe ile Sarıyeı Cendere Vadisi arasında 750 metrelik Havaray yapılmasına ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde onaylandı. 

Meclis toplantısında Sarıyer İlçesi Cendere Vadisi ile Seyrantepe istasyonu arası Havaray hattına ilişkin imar planı değişikliği teklifini içeren komisyon raporu oylamaya sunuldu. Oy çokluğuyla kabul edilen raporda, Cendere Vadisi ile Seyrantepe İstasyonu-Türk Telekom Arena Stadyumu güzergahı arasında 750 metre olarak planlanan Havaray 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2.63 dakika. Havaray'ııı maliyeti ise 24 milyon dolar.


Hürriyet 




Haber Bizim Gazete'de şu şekilde yer aldı;


İstanbul'da Seyrantepe ile Sarıyer Cendere Vadisi arasında 750 metrelik Havaray yapılmasına ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde onaylandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Sarıyer İlçesi Cendere Vadisi ile Seyrantepe istasyonu arası Havaray hattına ilişkin 1/5000-1/1000 ölçekli nazım imar planı değişikliği teklifini içeren komisyon raporu oylamaya sunuldu. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Cendere Vadisi ile Seyrantepe İstasyonu-Türk Telekom Arena Stadyumu güzergahı arasında 750 metre olarak planlanan Havaray 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2,63 dakika olacak. Havaray'ın maliyeti 24 milyon dolar olarak hesaplandı.



Bizim Gazete




Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Seyrantepe ile Sarıyer Cendere Vadisi arasında, yolcu taşıyacak olan havaray, bittiğinde bölgenin değerine değer katacak.


750 metre uzunluğunda olacak ve Sarıyer İlçesi Cendere Vadisi ile Seyrantepe istasyonu arasında çalışacak Havaray hattına ilişkin 1/5000-1/1000 ölçekli nazım imar planı değişikliği teklifini içeren komisyon raporu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında oylamaya açıldı. Söz konusu rapor oy çokluğu ile kabul edildi.


ŞİMDİLİK İKİ İSTASYON

Cendere Vadisi ile Seyrantepe İstasyonu - Türk Telekom Arena Stadyumu güzergahı arasında yolcu taşıyacak olan ve 2 istasyondan meydana gelen havaray hattında seyahat süresi 2,63 dakika olarak belirlendi.


Güneş


Geri Dön