05 / 05 / 2024

Akhisar Arena son durum

Akhisar Arena son durum

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

Akhisar Arena'nın inşaat çalışmaları devam ediyor!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor'un mücadele edeceği Akhisar Arena inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor...

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Arena Mimarlık konkordato talep etti!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Arena Mimarlık'ın konkordato davası Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

2014 yılında inşaatına başlanılan Akhisar Arena'da sona gelindi. Stadın kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlandı. Temmuz ayında yapılacak hibrit çim seriminin ardından yeni sezonda açılacak.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Manisa Akhisar'daki üniversite binasının yüzde 75'i tamam!

Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Manisa Celal Bayar Üniversitesine (MCBÜ) bağlı olarak ilçeye kazandıracakları yeni meslek yüksekokulu binası inşaatındaki son durum hakkında görüşmek üzere toplantı düzenlendi.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Akhisar Arena son durum Haberi

Akhisar Arena son durum


Akhisar Belediye Gençlik ve Spor’un Süper Lig’e çıkmasının ardından 30 Mart 2011 tarihinde yapımına başlanan, ancak geçen sürede yaklaşık 20 milyon TL gibi bir rakam harcanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Akhisar Arena Stadyumu ile ilgili Akhisarlıların isyanına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kayıtsız kalmadı. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan meclis üyeleri ve Akhisar taraftarları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den stadın tamamlanması noktasında destek istedi. Yapılan açıklamada meclis üyeleri, stadyumun kalan kısmının Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması noktasında meclise önerge vereceklerini belirttiler. Akhisar halkının ve taraftarların taleplerinde haklı olduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Akhisarlı hemşehrilerimizin beş yıldır özlemini çektiği Akhisar Arena’nın tamamlanması noktasında üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Akhisar Belediye Meclisi’ne sunulacak olan önergenin...