05 / 05 / 2024

Akhisar Arena Stadyumu

Akhisar Arena Stadyumu

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Müteahhit firma Akhisar Arena Stadyumu sözleşmesini feshetti!

Akhisar Belediyesi, inşaatı yılan hikayesine dönen Akhisar Arena'nın yapımını üstlenen müteahhit firmanın sözleşmesini feshetti.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Spor Toto Akhisar Stadyumu Eylül'de tamam!

Akhisar Belediyespor'un maçlarını oynayacağı Spor Toto Akhisar Stadyumu'nun inşaatında çatı katını kapatmak için mebran çalışmaları hızlandı. Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik, statta incelemelerde bulundu.

Bünyamin Bozgeyik'ten Akhisar Stadyumu'na ziyaret!

Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik, yapımı devam eden Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

2014 yılında inşaatına başlanılan Akhisar Arena'da sona gelindi. Stadın kaba inşaatının önemli bir bölümü tamamlandı. Temmuz ayında yapılacak hibrit çim seriminin ardından yeni sezonda açılacak.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Akhisar Stadyum inşaatını May İnşaat yapacak!

Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu ihalesi yapıldı. 4 firmanın katıldığı ihaleyi 71 milyon 240 bin TL ile May İnş. Taah. Ltd. Şti kazandı.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

2013 yılının Eylül ayında inşaatına başlanan ancak yüklenici firmayla yaşanan sorunlar ile birlikte finansal sıkıntılar nedeniyle yapımı duran Akhisar Stadyumu’nda çalışmalar yeniden başlayacak.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadyumu Haberi

Akhisar Arena Stadyumu

İlçede 1984-1989 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜFAD) Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman, “Şehrimizin adı, Süper Lig’de dördüncü sezonunu geride bırakan Akhisar Belediyespor’dan sonra Türkiye’de zeytin ve zeytinyağıyla anılıyor. Stat için Akhisarlı Mimar Adnan Kazmaoğlu’nun hazırladığı ilk projede çatıda zeytin ve zeytin yaprağı motifleri vardı. Dernek olarak stadın adının Zeytin Arena olmasının uygun olacağını düşünüyoruz”...