05 / 05 / 2024

Akhisar Arenaya isim önerisi

Akhisar Arenaya isim önerisi

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Manisa Akhisar'da asfalt çalışması tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Akhisar ilçe ziyaretleri kapsamında Topluca grup yollarında yürütülen 29 kilometrelik asfalt çalışmasını da inceledi. Memiş, asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Manisa Akhisar'da inşaatta göçük: 4 yaralı!

Manisa Akhisar'da inşaatta duvarın çökmesi sonucu 4 işçi göçük altında kaldı.112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan 4 işçi Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Akhisar Arena'ya isim önerisi!

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Manisa Akhisar'ın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 95 mahalle projesi kapsamında Akhisar’da başladığı içme suyu ve kanalizasyon hatlarındaki yenileme çalışmaları devam ediyor.

Akhisar Arena'yı Gençlik ve Spor Bakanlığı yapacak!

Akhisar Arena'nın yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek. Yapımı yarıda kalan Akhisar Arena'nın tamamlanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi yetkisi verildi.

Akhisar Arena'yı Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak!

Manisa'da Akhisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Akhisar Arena Stadı'nı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tamamlayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün stadı yapma talebi ise kabul edilmedi.

Üzdelta Gayrimenkul, Delta isim hakkını aldı!

Üzdelta Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Üzer, Seyithan İzsiz'in sahibi olduğu Delta Şirketler Grubu'nun isim hakkını aldığını açıkladı. Üzer, davanın neticelendiğini ve bundan sonra Delta ismini kullanacaklarını belirtti.

Akhisar-Gölmarmara karayolu mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar-Gölmarmara karayolunda yapılan bir kavşağa ve yaşanan kazalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, duble yolun ve kavşakların standartlara uygun yapılıp yapılmadığını sordu..

Akhisar Stadı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar Stadı'na ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a stadın ne zaman tamamlanacağını sordu..

Cengiz Ergün'den Akhisar Arena açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlıların yapım inşaatı yılan hikâyesine dönen Akhisar Arena Stadyumu için yaptığı çağrıya olumlu yanıt verdi.

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

Akhisar'a yeni otogar mı yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan ve şehir içi toplu taşıma durak başkanlarını ağırladı. Ergün hedeflerinin Akhisar'a 3 yıl içerisinde yeni otogar yapmak olduğunu söyledi...

Akhisar Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Akhisar Belediyesi İmar Komisyonu üyeliklerine Aydın Coşkun, Lütfi Akdağ, Arif Oruntaş, Hüseyin Eryüksel ve Necati İniş seçildi. Sağlık Komisyonu Üyeliklerine Hamdi Kumova, İsmail Seyrek, Halil Aktaş, Şemsi Okur ve Gülşah Çorukman seçildi.

Akhisar Arenaya isim önerisi Haberi

Akhisar Arenaya isim önerisi

İlçede 1984-1989 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜFAD) Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman, “Şehrimizin adı, Süper Lig’de dördüncü sezonunu geride bırakan Akhisar Belediyespor’dan sonra Türkiye’de zeytin ve zeytinyağıyla anılıyor. Stat için Akhisarlı Mimar Adnan Kazmaoğlu’nun hazırladığı ilk projede çatıda zeytin ve zeytin yaprağı motifleri vardı. Dernek olarak stadın adının Zeytin Arena olmasının uygun olacağını düşünüyoruz”...